Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π. – Άρης Πετρούπολης 2 -1 σε υπέροχο ματς!

Φωτό: "Αθλόμετρο"
(Γράφει ο Νίκος Δημ. Νικολαΐδης)

«Μάγεψαν» με τη χθεσινή τους απόδοση οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Αιγάλεω και του Άρη Πετρούπολης, κατά τη διάρκεια του φιλικού μεταξύ τους αγώνα ο οποίος δόθηκε στο γήπεδο του «ΔΑΚ Αιγάλεω Εύα Χριστοδούλου», παρουσία αρκετών φίλων τους. Παρά το έντονο κρύο που επικρατούσε οι βετεράνοι παίκτες απέδωσαν ποδόσφαιρο υψηλής ποιότητας, αποδεικνύοντας πως το ταλέντο τους παραμένει αναλλοίωτο σε βάθος χρόνου. 


Το αποτέλεσμα του παιχνιδιού ήταν 2-1 υπέρ των γηπεδούχων του «Σίτι» (ημίχρονο 1 – 1), όπως διαμορφώθηκε από τα τέρματα των Λουρμπάκου (με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 11ο λεπτό), Χλωρού με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Τσιάκας (22’) και πάλι του Χλωρού με άψογο κοντρόλ και πλασέ (50’), ύστερα από εκπληκτική «ασίστ» του Βαζιουράκη. Δοκάρια είχαν οι Τεργιάκης (κάθετο στο 25’, ενώ αρχικά απέκρουσε στη γωνία του ο Τσεπέρκας) και Παπαδόπουλος (οριζόντιο) στο 65ο λεπτό. 

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι, λόγω του ψύχους, ο διαιτητής της αναμέτρησης Ευάγγελος Ψυκάκος κράτησε δυο ημίχρονα των 35 λεπτών. 

Χρέη ιατρού αγώνα εκτέλεσε η κα Τάνια Αρμάου.

«ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π. Αιγάλεω Α.Ο.» (προπονητής Ηλίας Συνοδινός): Μπέλας, Βασιλειάδης, Π. Δημητρίου, Τσιάκας, Κελεσίδης, Μπρέχας, Π. Κατσικογιάννης (πρόεδρος), Τεργιάκης, Τσιαμπουρής, Χλωρός, Βαζιουράκης. Στο β΄μέρος έπαιξαν και οι Βαμβακούσης, Μιχ. Παπαδάκης, Τσίλης, Μιλτ. Παπαδόπουλος, Υψηλάντης, Ι. Σάμιος και Σίνος.

Το «παρών» έδωσαν οι Αθ. Κιούρκος, Χρ. Καλογήρου, Νταγκίνης, Λαλιώτης, Σπύρος και Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, Πλασκασοβίτης, Ντάσης, Νάσος Παπαναστασίου, Μπούκης.


Βετεράνοι «Σ.Φ. Άρη Πετρούπολης»:  Τσεπέρκας, Λογιοτατίδης, Πελέκης, Θεοφίλης, Κόντης, Πάσχος, Αλιμπράντης, Δεληγιάννης, Βέργος (προπονητής), Παπαθανασίου (πρόεδρος), Λουρμπάκος. Στο β΄ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν και οι Βλασσόπουλος, Μπομής, Σιαμέτης, Νάκας, ενώ το «παρών» έδωσαν οι Καλουπάς, Μπόρας, Σαλτερής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...