70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες (τιμή βιβλίου: 5 ευρώ) οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017

Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο

Ο οδοντογιατρός Νίκος Σιδηρόπουλος του Αργοναύτη Χατζηκυριάκειου (αριστερά) κι ο Άγγελος Κελεσίδης της Δραπετσώνας σε αναμέτρηση στο γήπεδο Μοσχάτου για το Εθνικό Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα της περιόδου 1985/86 (σχέδιό μου, από φωτογραφία που δημοσιεύθηκε σε αθλητική εφημερίδα της εποχής).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου