70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017

Μπλεκ: Ο Ξανθός Γίγας

Πριν από λίγα χρόνια, μια παρέα φίλων που ασχολούμαστε με τις παλαιές εικονογραφημένες εκδόσεις ως συλλέκτες αλλά και δημιουργοί, συντονιστήκαμε μέσω διαδικτύου και το αποτέλεσμα της συλλογικής μας προσπάθειας ήταν η έκδοση ενός έκτακτου fanzine τεύχους με ΜΙΑ αδημοσίευτη περιπέτεια των αγαπημένων μας ηρώων, στην οποία είχα την τιμή να φιλοτεχνήσω αρκετά σχέδια. Η επιμέλεια ήταν του Παναγιώτη Πλαφουντζή. Παραθέτω ορισμένα δείγματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου