70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017

Ανδρέας Σταματιάδης

Ο παλαιός διεθνής άσσος της ΑΕΚ Ανδρέας Σταματιάδης υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Αιγάλεω Α.Ο. παρουσία του τότε προέδρου του συλλόγου Βίκτωρα Μητρόπουλου και του βετεράνου διεθνή ποδοσφαιριστή του "Σίτι" Μπάμπη Σταυρόπουλου (σχέδιό μου από δημοσίευμα της εφημερίδας "ΦΩΣ των Σπορ" με την υπογραφή του αθλητικογράφου Γιώργου Ζουρίδη, ο οποίος διακρίνεται πρώτος αριστερά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου