Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Πριν 50 χρόνια...

"Ανασκάβοντας" την πλούσια ιστορία του Αιγάλεω Α.Ο. ανακαλύψαμε σε εφημερίδα εποχής δυο δημοσιεύματα σχετικά με γεγονότα που συνέβησαν πριν από μισό αιώνα. Το πρώτο ήταν ο γάμος του τότε άσου του συλλόγου Πρόδρομου Κυριακίδη με την εκλεκτή της καρδιάς του. Το ευτυχές γεγονός έλαβε χώρα στις 2 Μαΐου του 1967.



Το δεύτερο σημαντικό στοιχείο που ανακαλύψαμε στην περιήγησή μας ήταν μια σημαντική νίκη έστω και σε φιλικό αγώνα, που πέτυχε η ομάδα του "Σίτι" μέσα στο Στάδιο της Νέας Φιλαδέλφειας επί της γηπεδούχου ΑΕΚ του Μπράνκο Στάνκοβιτς με σκορ 1-0 χάρις σε ένα γκολ από τον ταλαντούχο Γιάννη Χρυσοστόμου. Το παιχνίδι έγινε στις 4 Μαΐου του 1969.

Παραθέτουμε το ρεπορτάζ για όσους ενδιαφέρονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...