70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Τετάρτη, 3 Μαΐου 2017

Πριν 50 χρόνια...

"Ανασκάβοντας" την πλούσια ιστορία του Αιγάλεω Α.Ο. ανακαλύψαμε σε εφημερίδα εποχής δυο δημοσιεύματα σχετικά με γεγονότα που συνέβησαν πριν από μισό αιώνα. Το πρώτο ήταν ο γάμος του τότε άσου του συλλόγου Πρόδρομου Κυριακίδη με την εκλεκτή της καρδιάς του. Το ευτυχές γεγονός έλαβε χώρα στις 2 Μαΐου του 1967.Το δεύτερο σημαντικό στοιχείο που ανακαλύψαμε στην περιήγησή μας ήταν μια σημαντική νίκη έστω και σε φιλικό αγώνα, που πέτυχε η ομάδα του "Σίτι" μέσα στο Στάδιο της Νέας Φιλαδέλφειας επί της γηπεδούχου ΑΕΚ του Μπράνκο Στάνκοβιτς με σκορ 1-0 χάρις σε ένα γκολ από τον ταλαντούχο Γιάννη Χρυσοστόμου. Το παιχνίδι έγινε στις 4 Μαΐου του 1969.

Παραθέτουμε το ρεπορτάζ για όσους ενδιαφέρονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου