70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017

Αλλαγή διάθεσης

Τρίτο, ΤΟ πρόγραμμα!!!

Πριν από λίγο άνοιξα ραδιόφωνο στο κατάστημα-γραφεία μας και η βελόνα είχε μείνει από την προηγούμενη φορά στο Τρίτο Πρόγραμμα. Ε, μου άλλαξε εντελώς τη διάθεση. Μιλάμε για την εκπομπή "Τα μήλα τών εσπερίδων" με τη Τζουλιέτα Καρόρη. Δοκιμάστε κι εσείς να αλλάξετε με ακούσματα που δεν ακούτε συχνά. Θα με θυμηθείτε σίγουρα!!!

ΥΓ.: Σίγουρα έπαιξε ρόλο και το ότι ένωσα με το ραδιόφωνο ηχεία υπολογιστή που το ένα έχει ενισχυτή μέσα, με αποτέλεσμα ο ήχος να είναι πολύ καλός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου