Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Ο Βασίλης Διονυσόπουλος στην έκθεση έργων με θέμα το ποδόσφαιρο.

Αφίσα της εκδήλωσης
Ένας σπουδαίος Αιγαλιώτης εικαστικός περιλαμβάνεται μεταξύ των εννέα καλλιτεχνών που θα εκθέσουν έργα τους σε εκδήλωση για τη συμπλήρωση των 90 χρόνων απ' την ίδρυση του ιστορικού σωματείου της Προοδευτικής. Mε πλούσια ποδοσφαιρική θητεία στον Ορφέα Αιγάλεω, την Προοδευτική, τον Αίαντα Σαλαμίνας και στο Νέο Ηράκλειο, ο τερματοφύλακας τότε, Βασίλης Διονυσόπουλος μίλησε στο ert.gr και το sports.ert.gr και δήλωσε: «Όταν έπαιζα ποδόσφαιρο δεν επέλεγα αθλητικά θέματα για τους πίνακές μου, αυτή η επιλογή έγινε όταν σταμάτησα από την ενεργό δράση και ήταν για να αναπολήσω μέσα από τη ζωγραφική, στιγμές που είχα ζήσει, κυρίως σε ξερά γήπεδα, όπως ήταν τα περισσότερα εκείνη την εποχή. Η συμμετοχή μου στην έκθεση ζωγραφικής με αφορμή τα 90 χρόνια της Προοδευτικής είναι μία ευκαιρία να δω παλιούς συμπαίκτες μου και να πάω στα μέρη που ήμουνα παλιά».

Διαβάστε εδώ το σχετικό θέμα.  

  • Ευχαριστούμε θερμά τον εκλεκτό φίλο Νίκο Μάλλιαρη, για την ενημέρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...