70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2017

Προβλήματα με τους εκτυπωτές

Επαγγελματίας στον χώρο τής Πληροφορικής μού είπε πρόσφατα ότι τα μηχανήματα τών τελευταίων 5 χρόνων είναι συνήθως προβληματικά. Εγώ θα αναφερθώ σε έναν τομέα που ξέρω καλά: Τους εκτυπωτές ink jet (έγχυσης μελάνης). Είναι πολλά τα προβλήματα, είναι μεγάλο το κόστος τών μελανιών (διάβασα στο Pcsteps ότι κερδίζουν γύρω στο 60% οι διάφορες εταιρίες από τα μελάνια). Από την άλλη, οι εταιρίες που πωλούν συμβατά μελάνια, σου λένε οι ίδιες ότι δεν είναι εφάμιλλα με τα κανονικά (τουλάχιστον κάποιοι ειλικρινείς εξ αυτών). Οπότε εν γνώσει τους πωλούν ελαττωματικά προϊόντα. Κάτι θα πρέπει να κάνει και η κυβέρνησή μας γι' αυτό, αλλά και η Ευρωπαϊκή Ένωση.
Μερικές φορές, παρόμοια προβλήματα υπάρχουν και με φτηνούς εκτυπωτές λέιζερ...
Οποιαδήποτε αντίρρηση, ειδικά από τους επαγγελματίες τού χώρου, είναι ευπρόσδεκτη, όπως πάντα.
Στη φωτογραφία η εφημερίδα μας, που τα έντυπα φύλλα της εδώ και πάνω από ένα χρόνο, εκτυπώνονται με ink jet (κυκλοφορούμε και ηλεκτρονικοί, μέσω μέιλ ή με κατέβασμα από διαδικτυακή διεύθυνση)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου