Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Προβλήματα με τους εκτυπωτές

Επαγγελματίας στον χώρο τής Πληροφορικής μού είπε πρόσφατα ότι τα μηχανήματα τών τελευταίων 5 χρόνων είναι συνήθως προβληματικά. Εγώ θα αναφερθώ σε έναν τομέα που ξέρω καλά: Τους εκτυπωτές ink jet (έγχυσης μελάνης). Είναι πολλά τα προβλήματα, είναι μεγάλο το κόστος τών μελανιών (διάβασα στο Pcsteps ότι κερδίζουν γύρω στο 60% οι διάφορες εταιρίες από τα μελάνια). Από την άλλη, οι εταιρίες που πωλούν συμβατά μελάνια, σου λένε οι ίδιες ότι δεν είναι εφάμιλλα με τα κανονικά (τουλάχιστον κάποιοι ειλικρινείς εξ αυτών). Οπότε εν γνώσει τους πωλούν ελαττωματικά προϊόντα. Κάτι θα πρέπει να κάνει και η κυβέρνησή μας γι' αυτό, αλλά και η Ευρωπαϊκή Ένωση.
Μερικές φορές, παρόμοια προβλήματα υπάρχουν και με φτηνούς εκτυπωτές λέιζερ...
Οποιαδήποτε αντίρρηση, ειδικά από τους επαγγελματίες τού χώρου, είναι ευπρόσδεκτη, όπως πάντα.
Στη φωτογραφία η εφημερίδα μας, που τα έντυπα φύλλα της εδώ και πάνω από ένα χρόνο, εκτυπώνονται με ink jet (κυκλοφορούμε και ηλεκτρονικοί, μέσω μέιλ ή με κατέβασμα από διαδικτυακή διεύθυνση)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...