Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

«Ζεστή» απόδοση παρά το κρύο, από τους βετεράνους Αιγάλεω και Περιστερίου (6 – 3)



Κατσικογιάννης, Τσιάκας, Νταγκίνης, Λαλιώτης

«Θέρμαναν» τους λίγους θεατές με τη χθεσινοβραδινή τους απόδοση κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα στο «ΔΑΚ Αιγάλεω Εύα Χριστοδούλου» οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Αιγάλεω (Σύνδεσμος «ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π.») και του Ατρομήτου Αθηνών σε ένα ματς συνολικής διάρκειας μίας ώρας (κρατήθηκαν δυο 30λεπτα ημίχρονα από το διαιτητή Ευάγγελο Ψυκάκο, ενώ χρέη ιατρού αγώνα εκτέλεσε η βοηθός Φυσικοθεραπείας Μαρία Φούφλη) το οποίο έληξε βρίσκοντας νικητές τους γηπεδούχους με σκορ 6 – 3 (ημίχρονο 3 – 2). 

Σκόρερ αναδείχθηκαν οι Μπάρκογλου (3), Τάσσης (2) και Τσιαμπουρής από πλευράς Αιγάλεω και οι Μπάτης (2), Τριανταφύλλου εκ μέρους του Ατρόμητου. Το «παρών» έδωσαν δίχως να αγωνιστούν, οι βετεράνοι Αιγαλιώτες ποδοσφαιριστές και προπονητές Μπάμπης Σταυρόπουλος, Χρήστος Καλογήρου, Κώστας Χίος, Μελέτης Λιώρης, ενώ το σύλλογο παλαιμάχων του Περιστερίου εκπροσώπησαν ο πρόεδρος του, Γεώργιος Κωνσταντινίδης, ο προπονητής Θεόδωρος Κωνσταντινίδης και ο βετεράνος παίκτης Φίλιππος Μανωλίτσης.

Ο προπονητής του «ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π.» Ηλίας Συνοδινός (που πήρε και ο ίδιος μέρος στο παιχνίδι) χρησιμοποίησε τους Λαλιώτη, Νταγκίνη, Βασιλειάδη, Μιχ. Παπαδάκη, Τσιάκα, Κατσικογιάννη, Μπρέχα, Τζανουδάκη, Κ. Αλεξόπουλο, Τάσση, Τσίλη, Δημ. Τσιαμπουρή, Μπάρκογλου, ενώ οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με τους Βαρλάμο, Σκορδαλιό, Γοργάκη, Τσιλάβη, Βασ. Δημητρόπουλο, Πατερόπουλο, Μπάτη, Ηλ. Λέκκα, Π. Τριανταφύλλου, Δημ. Μισαηλίδη και Γ. Αντωνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...