70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017

Σαν σήμερα: Αιγάλεω 5, Λαμία 1.Στις 23 Ιανουαρίου του 1980 το Αιγάλεω αντιμετώπισε σε εξ’αναβολής αγώνα για τη 16η αγωνιστική της Β’ Εθνικής κατηγορίας (στο Νότιο όμιλο) το συγκρότημα της Λαμίας στο ουδέτερο γήπεδο της Ελευσίνας και θριάμβευσε με σκορ 5-1, χάρις σε τέρματα των Τότη Φυλακούρη, Παναγιώτη Κατσικογιάννη, Χρήστου Κωνσταντόπουλου, Μανώλη Φοράκη και Κώστα Καραλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου