Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Θρίαμβος του "Σίτι" στην Πετρούπολη (2 - 0)

Πηγή: www.aris-petroupolis.gr
Μεγάλη νίκη και του βόλεϊ γυναικών - Σήμερα με Ηλυσιακό το μπάσκετ ανδρών.

Απόλυτα επιτυχής ήταν η χθεσινή αγωνιστική ημέρα τόσο για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Αιγάλεω Α.Ο. (που πέρασε νικηφόρα με 2 - 0 από την Πετρούπολη επί του ισχυρού Άρη, αναπτερώνοντας έτσι τις ελπίδες του για τον τίτλο στο 2ο όμιλο της Α΄ κατηγορίας ΕΠΣ Αθηνών) όσο και για το τμήμα πετοσφαίρισης γυναικών, το οποίο επικράτησε άνετα με 3 - 0 σετ (25 - 7, 25 - 20, 25 - 10) στο κλειστό "Σταύρος Βενέτης" της ΡΣΦΠ Τελχίνις, εδραιώνοντας έτσι τη θέση του στο βαθμολογικό πίνακα της Α2 κατηγορίας. Τα γκολ για την ομάδα του Κώστα Αρζένη, έπειτα από ένα "στείρο" πρώτο ημίχρονο όπου απωλέσθηκαν σημαντικές ευκαιρίες, πετύχαν τελικά οι Σπανός (57') και Παπαθανασίου (75').


Έπαιξαν οι Βαμβακάς, Παπουτσής (στη φωτό μαζί με συμπαίκτες του σε χθεσινό στιγμιότυπο από την επίσημη ιστοσελίδα του Άρη Πετρούπολης), Μπρεστοβίτσκι (20' λόγω τραυματισμού, Κοντιζάς), Κολοβός, Τζανέτος (78' Σταύρου), Παπαθανασίου, Καλογερής, Κωτσερίδης, Βέρμπης (61' Κοκκιναράς), Ρούσσος, Σπανός.

  • Σήμερα Δευτέρα (8:30 μ.μ.) το μπάσκετ ανδρών του Αιγάλεω Α.Ο. που βρίσκεται στην 5η θέση της κατάταξης της Α΄ κατηγορίας ΕΣΚΑ με 21 βαθμούς, υποδέχεται τον διεκδικητή της ανόδου Ηλυσιακό, που είναι τρίτος με έναν βαθμό παραπάνω (22 β.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...