70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017

Σαν σήμερα: Αιγάλεω 1, Πανιώνιος 0.Στις 12 Γενάρη του 1975 το Αιγάλεω επικράτησε εντός έδρας του Πανιωνίου με σκορ 1-0 για τη 13η αγωνιστική στην Α’ Εθνική κατηγορία, χάρις σε ένα γκολ που πέτυχε ο σπουδαίος Ρόδιος κυνηγός Μιχάλης Χάσταλης (στη φωτό, από την εποχή που αγωνιζόταν στο Χαραυγιακό Ηλιούπολης, πηγή:Γιάννης Μαγουλάς)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου