70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

Θριαμβευτική επανέκδοση του Ζαγκόρ!


 Έπειτα από 41 ολόκληρα χρόνια οι εκδόσεις Ανεμοδουρά ("Μικρός Ήρως") επανεξέδωσαν τον εμβληματικό χαρακτήρα "Ζαγκόρ" σε ομώνυμη δίμηνη έκδοση, που δόθηκε μόλις χθες στην κυκλοφορία. Το περιοδικό περιέχει μια βασική ιστορία του "Πνεύματος με το Τσεκούρι" (σε εξαιρετικό σενάριο, ζωντανό σχέδιο και με τίτλο "Το Μυστικό του Συνταγματάρχη Πέρρυ") και δυο ακόμη υποστηρικτικές περιπέτειες, με πρωταγωνιστές τους ήρωες "Κοκομπίλ" και "Δίκαιο". Πραγματικά απολαυστικό τεύχος, το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους τους φίλους των εικονογραφημένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου