Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Μεθαύριο με Αθηναϊκό

Μεθαύριο Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί ο εξ' αναβολής εκτός έδρας αγώνας του ποδοσφαιρικού τμήματος του Αιγάλεω Α.Ο., με αντίπαλο τον Αθηναϊκό, στο Δημοτικό Στάδιο Βύρωνα (φωτό από stadia.gr). Όσον αφορά στο προχθεσινό παιχνίδι κόντρα στην πρωτοπόρο Ηλιούπολη (1 - 1) οι 400 περίπου οπαδοί του "Σίτι" που βρέθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης" δεν γεύθηκαν τη χαρά μιας επιτυχίας (καθώς το Αιγάλεω έμεινε στην ισοπαλία για 8η φορά στο φετινό πρωτάθλημα!!!) αλλά τουλάχιστον πανηγύρισαν την ισοφάριση του Βέρμπη (που σκόραρε για 4ο συνεχή αγώνα) μάλιστα λίγο μετά από ένα δοκάρι των φιλοξενουμένων.


Φωτό: stoplekto.gr




Χαρακτηριστική της αγχώδους καταστάσεως που επικρατεί στην ομάδα ήταν η πρωτοβουλία του φορμαρισμένου σκόρερ του συλλόγου να εκτελέσει ο ίδιος το πέναλτι που είχε κερδίσει νωρίτερα (αντί του σπεσιαλίστα Παπουτσή) με αποτέλεσμα να χαθεί η μεγάλη ευκαιρία, αφού η μπάλα κατέληξε άουτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...