Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Αυτό ήταν Αιγάλεω !!!

Ασταμάτητος (και) χθες ο Βέρμπης (φωτό αρχείου)


«Καταιγίδα» το Αιγάλεω, μετέτρεψε σε... προπόνηση το χθεσινό εκτός έδρας κι εξ’ αναβολής (της 11ης αγωνιστικής) παιχνίδι του με αντίπαλο τον πάλαι - ποτέ κραταιό Αθηναϊκό στο Στάδιο Βύρωνα, φτάνοντας στο εντυπωσιακό 6 – 0 με «χατ – τρικ» του Δημήτρη Βέρμπη, ο οποίος διατήρησε το ‘σκοπευτικό σερί’ του για 5ο συνεχόμενο ματς, συμπεριλαμβανομένου του φιλικού με τους εφήβους του ΟΣΦΠ και του αγώνα για το Κύπελλο της ΕΠΣΑ. Ο σπουδαίος κυνηγός σκόραρε στο 5ο, στο 21ο και στο 77ο λεπτό, ενώ τρία ακόμη τέρματα σημειώθηκαν από τους Στάμο (48′), Παπουτσή (απευθείας φάουλ στο 52’) και Ρούσσο (62’). 
Επισημαίνεται ότι αυτή ήταν η μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη που έχει πετύχει το «Σίτι» στην 70χρονη ιστορία του, από το 1946 έως σήμερα! Ένα βήμα πιο κοντά σε δυο μεγάλα ρεκόρ βρέθηκε εξάλλου, ο Κώστας Παπουτσής, ενώ οι ποδοσφαιριστές αφιέρωσαν τη νίκη στον πρόεδρό τους Γιάννη Παλτόγλου που είχε χθες τα γενέθλιά του.

Η σύνθεση του Αιγάλεω (προπονητής Κώστας Αρζένης): Γιώρας, Παπουτσής, Μπρεστοβίτσκι, Πανίδης, Τζανέτος, Μεταλλινός, Καλογερής (65’ Κοντιζάς), Κωτσερίδης (65’ Παπαθανασίου), Βέρμπης, Στάμος, Τουλουβασίλης (56’ Ρούσσος).


  • Στον πάγκο των γηπεδούχων ήταν ο παλαιός άσσος του ΠΑΟΚ και του Χαραυγιακού Τάσος Τασσιόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...