70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016

Να πάψει η εκμετάλλευση μέσω τηλεφώνων

Ένα από τα πράγματα που θεωρούμε πως η κυβέρνηση αυτή θα πρέπει να προσέξει, είναι η εκμετάλλευση (οικονομική εννοείται) που γίνεται μέσω τηλεφώνων. Θα πρέπει κάποιες τηλεφωνικές γραμμές να πάψουν να υπερχρεώνουν τους πολίτες που -καλή τη πίστει- παίρνουν αυτές τις γραμμές για να κερδίσουν διάφορα πράγματα. Αυτή τη στιγμή ακούμε κάποιον ραδιοφωνικό σταθμό που κάνει αυτό το πράγμα.
Επιτέλους, αυτές οι έμμεσες απάτες πρέπει να τελειώνουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου