70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016

Πετούν ψηλά οι "γλάροι" του Μπράϊτον!

Μόλις μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου στην "Τσάμπιονσιπ" (Β΄ κατηγορία Αγγλίας) η ιστορική Μπράιτον (Brighton & Hove Albion) δείχνει να "αγκαλιάζει" σφικτά ένα από τα δυο (απευθείας) εισιτήρια για την επιστροφή της στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της "Γηραιάς Αλβιόνας". Με τη δραματική νίκη τους μέσα στο Μπέρμπιγχαμ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων (2 - 1, ύστερα από ολική ανατροπή, καθώς έχαναν με 1-0) οι "γλάροι" έχουν αποσπασθεί αισθητά από τον τρίτο της βαθμολογίας και ελπίζουν σε κατάκτηση ακόμη και του τίτλου.


Υπενθυμίζεται ότι πέρσι η Μπράϊτον "κένταγε" στις αρχές του β΄γύρου, αλλά η μικρή οπισθοχώρησή της εν-συνεχεία (έχασε την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου τη δεύτερη θέση από τη Μίντλσμπρο) την έστειλε σε παιχνίδια play-off με την 6η Σέφιλντ Γουένζντι, από την οποία αποκλείστηκε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου