Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Πετούν ψηλά οι "γλάροι" του Μπράϊτον!

Μόλις μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου στην "Τσάμπιονσιπ" (Β΄ κατηγορία Αγγλίας) η ιστορική Μπράιτον (Brighton & Hove Albion) δείχνει να "αγκαλιάζει" σφικτά ένα από τα δυο (απευθείας) εισιτήρια για την επιστροφή της στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της "Γηραιάς Αλβιόνας". Με τη δραματική νίκη τους μέσα στο Μπέρμπιγχαμ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων (2 - 1, ύστερα από ολική ανατροπή, καθώς έχαναν με 1-0) οι "γλάροι" έχουν αποσπασθεί αισθητά από τον τρίτο της βαθμολογίας και ελπίζουν σε κατάκτηση ακόμη και του τίτλου.






Υπενθυμίζεται ότι πέρσι η Μπράϊτον "κένταγε" στις αρχές του β΄γύρου, αλλά η μικρή οπισθοχώρησή της εν-συνεχεία (έχασε την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου τη δεύτερη θέση από τη Μίντλσμπρο) την έστειλε σε παιχνίδια play-off με την 6η Σέφιλντ Γουένζντι, από την οποία αποκλείστηκε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...