Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Οι εκλογές των βετεράνων Αιγάλεω.



Μέσα σε κλίμα συναίνεσης και ομοψυχίας πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ στην αίθουσα Τύπου του δημοτικού γηπέδου «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» οι προγραμματισμένες αρχαιρεσίες του συνδέσμου παλαιμάχων παικτών του Αιγάλεω («ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π.») για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου και εφορευτικής επιτροπής της επόμενης διετίας (2017 – 2018). Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι για πρώτη φορά υπήρξε παρουσία και της διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος του Αιγάλεω Α.Ο. το οποίο εκπροσώπησε ο γραμματέας του συλλόγου Βασίλης Μέρτογλου. Ωστόσο, εκφράσθηκαν ορισμένα παράπονα από τα μέλη της διοίκησης του συνδέσμου σχετικά με την έλλειψη επικοινωνίας μεταξύ των δυο πλευρών, πόσω μάλλον όταν το πάγιο αίτημα για τη συμμετοχή ενός παλαιμάχου παίκτη (με συμβουλευτικό ρόλο) στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. του σωματείου δεν έχει ακόμη απαντηθεί.

Πριν τις εκλογές, οι οποίες διεξήχθησαν με άψογο τρόπο και σε ενιαίο ψηφοδέλτιο, προηγήθηκε η ανάγνωση των πεπραγμένων της προηγούμενης διετίας από τον πρόεδρο Τάκη Κατσικογιάννη, ενώ τη συζήτηση συντόνιζε το μέλος του συνδέσμου και δημοσιογράφος Κώστας Αλεξόπουλος. Το λόγο έλαβε επίσης και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Γιάννης Νταγκίνης, προτρέποντας τα μέλη του «ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π.» να έλθουν πιο κοντά στο Δ.Σ., ενισχύοντας έτσι το έργο του. Στο πάνελ της εκδήλωσης μετείχαν ακόμη, οι Κώστας Μπρέχας, Παντελής Τζανουδάκης, Ηλίας Συνοδινός, Σπύρος Λαγκαδίτης, Γιάννης Σάμιος και Γιώργος Πλασκασοβίτης.

Το δήμο Αιγάλεω εκπροσώπησε ο ίδιος ο δήμαρχος της πόλης Δημήτρης Μπίρμπας (που απεύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό και υποσχέθηκε κάθε δυνατή στήριξη) ενώ παρόντες ήταν ακόμη ο πρώην δήμαρχος Αιγάλεω Γιάννης Γ. Μυστακόπουλος και ο πρώην αντιδήμαρχος και επικεφαλής της ελάσσονας αντιπολίτευσης του δήμου Λάμπρος Σκλαβούνος. Και οι δυο τους ευχήθηκαν καλή συνέχεια στις δραστηριότητες του συνδέσμου. Σαν τιμητικος προσκεκλημένος παρευρέθηκε και ο γνωστός παράγοντας του Αθηναϊκού ποδοσφαίρου, Μαρίνος Παπαντωνόπουλος.



Στην αίθουσα διακρίναμε, μεταξύ άλλων, τους Αθανάσιο Κιούρκο, Τάκη Μαρκόπουλο, Νίκο Τσιαμπουρή, Μπάμπη Σταυρόπουλο, Φραγκίσκο Μαρτίνο, Δημήτρη Πηγαδίτη, Δημήτρη Παπαϊωάννου, Τάκη Λαλούση (ο οποίος ήλθε από τη Σαλαμίνα), Γιάννη Πλούμπη, Χρήστο Καλογήρου, Κώστα Λαλιώτη, Κώστα Βαμβακούση, Άρη Βασιλειάδη, Σπύρο Τσίλη, Πέτρο Δημητρίου, Μιχάλη Καραμπαλίκη, Τάσο Τσιάκα, Θοδωρή Κολοκοτρώνη, Μιχάλη Παπαδάκη, Κώστα Κατσαρό, Σάκη Καλογερόπουλο, Δημήτρη Τσιαμπουρή, Κωνσταντίνο Σίνο. Τη δημοσιογραφική κάλυψη της εκδήλωσης είχαν ο εκδότης Γιώργος Καφετζής (από την τοπική εφημερίδα «Αιγάλεω») ο οποίος μετέχει ενεργά στις δράσεις του συνδέσμου και ο αθλητικογράφος και ένθερμος φίλος της ομάδας Χρήστος Κωνσταντακόπουλος, για λογαριασμό του «Φωτός των Σπορ».

«Έφυγε» ο Αλέξης Κωνσταντάρας.

Βαθιά συγκίνηση αλλά και μεγάλη θλίψη προκάλεσε στους παρισταμένους και γενικά στην αθλητική οικογένεια του Αιγάλεω Α.Ο. η είδηση του θανάτου του πρώην τερματοφύλακα του «Σίτι» Αλέξανδρου Κωνσταντάρα, που «έφυγε» χθες τα ξημερώματα σε ηλικία 48 ετών νικημένος από την επάρατη νόσο. Ο εκλιπών είχε αγωνισθεί με επιτυχία τόσο στο Αιγάλεω, όσο και σε πολλούς ακόμη συλλόγους. Γεννήθηκε το 1968 και τη διετία 1984-1986 πραγματοποίησε το ντεμπούτο του ως ερασιτέχνης γκολκίπερ στον Εθνικό Αστέρα Καισαριανής (Γ΄ Εθνική). 

Εν συνεχεία σαν επαγγελματίας αγωνίσθηκε κατά σειρά στον Άρη Πετρούπολης (Γ΄ ΕΠΣΑ τη σεζόν 1988-89, κερδίζοντας την άνοδο στη Β΄ Αθήνας) αμέσως μετά για τρία χρόνια στον Α.Ο. Χαλκίδας (1989-90 έως και 1991-92, σε Γ΄ και Δ΄ Εθνική) όπου απέκτησε και το προσωνύμιο «Σβαρτσενέγκερ» λόγω της σωματοδομής του (1,95 μ.), δυο 2 χρονιές και πάλι στον Εθνικό Αστέρα (Γ΄ Εθνική 1992-93 & 1993-94) στο Αιγάλεω (1994-95, Γ΄ Εθνική) και στον Α.Ο. Ποντίων (1995-96 στην Α΄ κατηγορία ΕΠΣΠ, όταν ήταν και φιναλίστ στον Τελικό του Κυπέλλου Πειραιά).   

Την περίοδο 1996-97 ανέλαβε προπονητής τερματοφυλάκων στην ίδια ομάδα ενώ βοηθούσε και σαν παίκτης, για να κλείσει την καριέρα του στους Νέους Ευγένειας (1997-98) και στον Α.Ο. Αγίου Δημητρίου (Γ’  κατηγορία Πειραιά 1998-99). Παράλληλα λάμβανε μέρος και στο πρωτάθλημα επιχειρήσεων με την ομάδα της A.E.G.

Το «Αθλόμετρο» εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια στους συγγενείς και στους οικείους του και εύχεται να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει το σώμα του παληκαριού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...