70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016

Σαν σήμερα 'έφυγε' ο Φρέντι Μέρκιουρι



Σαν σήμερα (24 – 11 -1991) «έφυγε» στα 45 του μόλις χρόνια νικημένος από τη «μάστιγα του αιώνα» (A.I.D.S) ο εμβληματικός ‘frontman’ (τραγουδιστής) του βρετανικού ‘ροκ’ συγκροτήματος των «Queen» Freddie Mercury, κατά κόσμον Φάρον Μπουλσάρα. Ο Μέρκιουρι, δηλωμένος ομοφυλόφιλος, μόλις την προηγούμενη μέρα απ’ το θάνατό του είχε δώσει την άδεια να δημοσιευθούν οι λεπτομέρειες της ασθένειάς του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου