Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Κοντά σε σπουδαίο ρεκόρ ο Παπουτσής!

Ο Κώστας Παπουτσής (δεξιά)
Η αναβολή του χθεσινού αγώνα Αθηναϊκού - Αιγάλεω λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου από την καταρρακτώδη βροχή που προηγήθηκε, "φρέναρε" λίγο τον Κώστα Παπουτσή στην προσπάθειά του (σχήμα λόγου φυσικά, καθώς ο φιλότιμος ποδοσφαιριστής βάζει πάνω απ' όλα την ομάδα και όχι τις προσωπικές του φιλοδοξίες) να στρογγυλέψει τις συνολικές συμμετοχές του με το "Σίτι" σε επίσημα παιχνίδια όλων των διοργανώσεων, από το καλοκαίρι του 1999 έως και σήμερα.



Και αν αναρωτιέστε (μαζί του) ποιο είναι αυτό το ρεκόρ, το "Αθλόμετρο" σας αποκαλύπτει ότι ο βετεράνος παίκτης πλησιάζει αισίως να συμπληρώσει τέσσερις εκατοντάδες παρουσιών του μέσα στα γήπεδα με την κυανόλευκη φανέλα! Δε θα σας αποκαλύψουμε ακόμη πόσες συμμετοχές υπολείπονται, για να μην χαλάσουμε την... έκπληξη! Σας λέμε απλώς ότι ο σπουδαίος αμυντικός έχει αγωνισθεί με το Αιγάλεω στις επαγγελματικές κατηγορίες (Α΄ Εθνική και Σούπερ Λίγκα, Β΄ Εθνική), στην ερασιτεχνική Γ΄ Εθνική, στο Περιφερειακό πρωτάθλημα, στην Α΄ κατηγορία Αθήνας (ΕΠΣΑ), στο Κύπελλο Ελλάδας, στο Κύπελλο Γ΄ Εθνικής, στο Κύπελλο ΕΠΣ Αθηνών, στο Κύπελλο Ιντερτότο και στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

1 σχόλιο:

  1. ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΩΓΗΠΕΔΙΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...