70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016

Σαν σήμερα, 'έφυγε' το "πέμπτο σκαθάρι"

Προδομένος από την κακή κατάσταση της υγείας του (καθώς ήταν χρόνια αλκοολικός) 'έσβησε' στο Λονδίνο στα 59 του μόλις χρόνια, ένας από τους μεγαλύτερους και σίγουρα ο πλέον αυτοκαταστροφικός ποδοσφαιριστής του πλανήτη μας. Ο λόγος για τον ταλαντούχο όσο και προικισμένο από τη φύση με σπάνια ομορφιά Τζορτζ Μπεστ, τεράστιο 'αστέρα' της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ και της Εθνικής Βορείου Ιρλανδίας. Ο Μπεστ είχε πετύχει συνολικά 178 γκολ σε 466 επίσημους αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου