70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016

Το νέο ξεκίνημα του Δημήτρη - Νικόλα!

Ο Δημήτρης επί το έργον!
Με τη νέα του ομάδα στα τμήματα ακαδημιών του Α.Σ. Παπάγου πλέον, ο Δημήτρης - Νικόλας πραγματοποίησε "ντεμπούτο" στο πρωτάθλημα υποδομών (Κ-9) της οικείας διοργάνωσης το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στο γήπεδο Ψυχικού, έχοντας αντίπαλο την τοπική ομώνυμη ομάδα (Π.Ο.Ψ.) Το παιχνίδι ήταν συνολικής διάρκειας 40 λεπτών (παίχθηκαν δυο ημίχρονα των 20' έκαστο) και έληξε ισόπαλο (2 - 2).
 


Λευτέρης Τσουκαλάς

Ο Α.Σ. Παπάγου του Λευτέρη Τσουκαλά προηγήθηκε 2 - 0 στο σκορ, μάλιστα το πρώτο γκολ πέτυχε ο Δημήτρης με απευθείας ελεύθερο βολέ (!) και οι γηπεδούχοι (του Σωτήρη Λεοντίου) ισοφάρισαν με αντεπίθεση διαρκείας. Στο πρώτο γκολ που δέχθηκε η ομάδα μας είχαμε μια άτυχη στιγμή, όταν μπερδεύθηκαν ο Δημήτρης με τον κεντρικό αμυντικό του Μάκη και ένας παίκτης του Ψυχικού, επωφελήθηκε με προβολή από κοντά, μειώνοντας σε 2 - 1. Γενικά ήταν ένα όμορφο ματς που το ευχαριστήθηκαν και τα παιδιά, αλλά και οι λιγοστοί γονείς οι οποίοι βρέθηκαν στην εξέδρα του γηπέδου (5Χ5) του συστεγαζόμενου σχολείου.

Σωτήρης Λεοντίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου