70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016

Εκλογές βετεράνων Αιγάλεω: Τα αποτελέσματα.

Παραθέτουμε αυτούσιο το σημερινό δημοσίευμα της αθλητικής εφημερίδας "ΦΩΣ των Σπορ" (απ' στήλη "Αθηναϊκά" με επιμέλεια του αθλητικογράφου κ. Γιώργου Ζουρίδη) σχετικά με τη διαδικασία και τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών στον "Σύνδεσμο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών, Αθλητών και Παραγόντων Αιγάλεω Α.Ο." σε ρεπορτάζ του ένθερμου φίλου της ομάδας, δημοσιογράφου κ. Χρήστου Κωνσταντακόπουλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου