Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Πριν από 68 ολόκληρα χρόνια!


Ρεπορτάζ του αγώνα της Β΄ κατηγορίας Αθηνών, μεταξύ της Α.Ε. Αγίου Δημητρίου και του μόλις προς διετίας συσταθέντος Αιγάλεω Α.Ο.  (1 - 1) που έγινε την Κυριακή 28 Νοεμβρίου του 1948! Ο σκόρερ του Αιγαλιώτικου τέρματος της Α΄ ομάδας ήταν ο αείμνηστος "Σαρρής" (Αντώνης Λιβανός). Ο αναγραφόμενος ως "Φοντάνος" είναι ο Στέφανος Φοντάνας που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα δυο μήνες αργότερα. Ο Γιουλντούρης (με το προσωνύμιο "γέρος" λόγω της ώριμης ποδοσφαιρικής του ηλικίας τότε - ήταν βετεράνος του Αθηναϊκού) πέθανε κι αυτός σε τροχαίο, αλλά 42 χρόνια μετά, το 1990. Ο τερματοφύλακας της Β΄ ομάδας είναι ο Σταύρος Λιβανός, αδελφός του Αντώνη, ο αναγραφόμενος ως "Ιωσηφίδης" είναι ο αειθαλής Μιχάλης Ιωσηφόγλου, ενώ ο Αλέκος Κοτσάκης διατηρούσε μέχρι πρόσφατα κατάστημα γυαλικών. Ο Μπλάνας είναι ο πατέρας του γνωστού Αιγαλιώτη ποιητή και ο Τάκης Αρώνης θείος του γνωστού δημοτικού συμβούλου Αιγάλεω.

(Πηγή: εφημερίδα "Αθλητική Φωνή")

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...