70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες (τιμή βιβλίου: 5 ευρώ) οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016

Σαν σήμερα: Αιγάλεω - Αθηναϊκός 2 - 0Στις 10 Νοεμβρίου του 1985 το Αιγάλεω νίκησε εντός έδρας με σκορ 2-0 τον Αθηναϊκό για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας χάρις σε ένα αυτογκόλ του Νίκου Παντελή (από σέντρα σουτ του Μανώλη Κώττη) και ένα γκολ του Δημήτρη Κλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου