70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016

Η 'πρεμιέρα' του Αιγάλεω στο Κύπελλο Ελλάδος!

Ενόψει της αυριανής αναμέτρησης της ποδοσφαιρικής ομάδας του Αιγάλεω Α.Ο. για τον 4ο γύρο του Κυπέλλου της ΕΠΣ Αθηνών εναντίον του Α.Ο. Γλυφάδας (εκτός έδρας) παραθέτουμε ένα ιστορικό δημοσίευμα της εφημερίδας "Εμπρός" (φύλλο Τρίτης 7 Οκτωβρίου του 1947) όπου ο νεοσυσταθείς Αιγάλεω Α.Ο. αναφέρεται μεταξύ των ομάδων που συμμετείχαν στην έναρξη της διοργανώσεως του Κυπέλλου Ελλάδας (προκριματική φάση) για την αγωνιστική περίοδο 1947 - 48. Αυτός ήταν ο πρώτος αγώνας στα χρονικά τον οποίο έδωσε η ομάδα του Αιγάλεω για το θεσμό του Κυπέλλου και διεξήχθη στο γήπεδο της πόλης με αντίπαλο την ισχυρότατη Α.Ε. Νέας Ελβετίας, ομάδα ανώτερης κατηγορίας. Υπενθυμίζουμε ότι ο Αιγάλεω Α.Ο. αγωνιζόταν εκείνη την εποχή στο πρωτάθλημα της Γ΄ κατηγορίας Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου