70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες (τιμή βιβλίου: 5 ευρώ) οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016

"Έφυγε" στα 72 του ο θρύλος Κάρλος Αλμπέρτο

Η καρδιά του "πρόδωσε" έναν από τους μεγαλύτερους παίκτες που ανέδειξε ποτέ το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο, καθώς χθες πέθανε από ανακοπή ο εμβληματικός (όσο και αφανής εργάτης του αθλήματος) Κάρλος Αλμπέρτο.  «Δεν τον είδα, τον άκουσα», είχε πει ο μεγάλος Πελέ μετά την τυφλή πάσα στον τότε συμπαίκτη και αρχηγό του, στη «σελεσάο», Κάρλος Αλμπέρτο, όταν ο τελευταίος έβαλε ένα φοβερό γκολ στο τέρμα του Ντίνο Τζοφ το 1970, στο μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου εναντίον της Ιταλίας (4-1). Πλέον δεν θα τον βλέπει κανείς, δεν θα τον ακούει κανείς, καθώς ο «καπιτάο» άφησε την τελευταία του πνοή στις 25 Οκτωβρίου από καρδιακή προσβολή στη γενέτειρά του Ρίο ντε Τζανέιρο, σε ηλικία 72 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου