Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Θλιβερά επεισόδια στην Αργυρούπολη, έχασε 1-0 το Αιγάλεω.

Το Αιγάλεω, όπως παρατάχθηκε στο χθεσινό αγώνα.
Από επεισόδια και συνολικά έξι (6) αποβολές στιγματίσθηκε το χθεσινό ντέρμπι κορυφής στο γήπεδο Αργυρούπολης, μεταξύ της ομάδας μας και του τοπικού Γ.Σ. που πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης (1-0) και πλησίασε την κορυφή. Συγκεκριμένα, οκτώ λεπτά πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης και με αφορμή μια αψιμαχία του Μπουγατσιά με το νεαρό αμυντικό του ΓΣΑ Γιαννακούλα, σημειώθηκε γενική σύρραξη στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα το παιχνίδι να διακοπεί για περίπου 20 λεπτά. Με την επανέναρξή του, ο διαιτητής Σφακιανάκης απέβαλλε τρεις παίκτες από κάθε ομάδα ως πρωταιτίους (από το Αιγάλεω τους Μπουγατσιά, Τσαρκάνι και Κοντιζά), αλλά οι εναπομείναντες ποδοσφαιριστές του "Σίτι" σε ένδειξη διαμαρτυρίας, εξάντλησαν τον υπολειπόμενο χρόνο ανταλλάσοντας πάσες στο κέντρο του γηπέδου (!)

Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Πρόωρη Ανάσταση για τον ΑΟ Αιγάλεω!


Eίναι μεγάλη Πέμπτη…. Έστω και εν μέσω της κορύφωσης των παθών της Μεγάλης Βδομάδας και της Σταύρωσης του Χρηστού, αδημονώ να φύγω από τη δουλειά μου για να πάρακολουθήσω την αγαπημένη μου ομάδα…Στον τελικό του Ερασιτεχνικού Κυπέλλου….Μαζί με εκατοντάδες ίσως και χιλιάδες αγνούς και πιστούς φίλους του Αιγάλεω….

Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας Ανέργων και στο Δήμο Αιγάλεω!


Με Δελτίο Τύπου του ο ΟΑΕΔ  ανακοίνωσε την έναρξη προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε Δήμους για 32.433 θέσεις πλήρους απασχόλησης με αμοιβή 495,25€ για ανέργους άνω των 25 ετών και 431,75€ για ανέργους κάτω των 25 ετών. 

Η Δημόσια Πρόσκληση (εκδόθηκε στις 2-4-2015) για τα προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα, η οποιά αναδημοσιεύτηκε και στην ιστοσελίδα του Δήμου Αιγάλεω, αφορά στη δημιουργία 32.433 θέσεων πλήρους απασχόλησης, μέσω της πρόσληψης προσωπικού για χρονικό διάστημα πέντε (5) μηνών στους δήμους της χώρας, μεταξύ των οποίων και ο Δήμος μας.

Προϊστορία Αιγάλεω - Χαραυγιακός

1986-87: Παπαθεοδώρου και Τασιόπουλος
Με αφορμή το σημερινό 44ο Τελικό του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Αθηνών μεταξύ Αιγάλεω Α.Ο. και Α.Ο.Η. Χαραυγιακού (Γήπεδο Νέας Σμύρνης, 4 μ.μ.) παραθέτουμε την προϊστορία των αναμετρήσεων των δυο ομάδων:

  • Περίοδος 1986-87, Β΄ Εθνική: Αιγάλεω - Χαραυγιακός 0-1, 0-3.
  • Περίοδος 1991-92, Β΄ Εθνική: Αιγάλεω - Χαραυγιακός (σε ουδέτερη έδρα) 0-0, 0-1.
  • Περίοδος 2014-15, Α' Κατηγορία Αθηνών: Χαραυγιακός-Αιγάλεω 1-2, 1-3.

Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Ο συνδημότης Κωνσταντίνος Σάμιος καταγγέλει!



AIΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ, ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΗ «ΑΡΙΣΤΕΡΗ» ΠΟΛΗ ΜΑΣ… ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΞΕΦΩΤΡΩΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΕΑ STUDIO-ΠΟΡΝΕΙΑ, ΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΒΙΑ, ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ, ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ τους… ΤΙ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ; ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΣΤΕΚΙ ΤΩΝ ΑΔΙΣΤΑΚΤΩΝ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ; ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ, Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ; ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ; ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΣΙΩΠΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ;

Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Ανακοίνωση Ρύθμισης Οφειλών από το Δήμο Αιγάλεω!




Ο Δήμος Αιγάλεω, στο πλαίσιο του Ν. 4321/2015 (ΦΕΚ 32/21.03.2015 τεύχος Α') «Ρυθμίσεις για την επανεκκίνηση της οικονομίας», ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα του τη ρύθμιση οφειλών και καλεί τους οφειλέτες του Δήμου που επιθυμούν να ρυθμίσουν τις οφειλές τους, να υποβάλλουν αίτηση μέχρι τις 26.05.2015
 

Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: Έπιασε τον «ταύρο» απ’ τα κέρατα!


Κ. ΤΣΙΚΑΣ - Σ. ΚΟΥΛΙΔΗΣ

Στις 3 Απριλίου του 1983 το Αιγάλεω νίκησε στο γήπεδο του Ταύρου με σκορ 2-0 το Φωστήρα για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νότου στη Β’ Εθνική κατηγορία, χάρις σε γκολ του Κώστα Τσίκα (φωτό) και του Χρήστου Χατζησκουλίδη.

Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: Νίκη στο ουδέτερο.



Στις 2 Απριλίου του 1978 το Αιγάλεω νίκησε στο ουδέτερο γήπεδο του Ορχομενού με σκορ 1-0 τον ΟΦΗ για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α’ Εθνικής κατηγορίας, χάρις σε τέρμα που πέτυχε ο Μανώλης Φοράκης (φωτό).

Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

«Οξυγόνο» με θρίαμβο στη Νέα Σμύρνη!



Κώστας Μπεχλιβανίδης - Δημ. Σαραβάκος.
Στις 1 Απριλίου του 1984 το Αιγάλεω νίκησε εκτός έδρας με σκορ 1-0 τον Πανιώνιο για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής κατηγορίας, χάρις σε γκολ του Δημήτρη Πηγαδίτη με χτύπημα φάουλ.

Εκλογές το Σάββατο 4 Απριλίου

Οριστικά το Σάββατο 4 Απριλίου 2015 θα διεξαχθούν οι πολυαναμενόμενες αρχαιρεσίες στον Αιγάλεω Α.Ο. για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Οι εκλογές θα λάβουν χώρα στα γραφεία του Ερασιτέχνη Αιγάλεω Α.Ο. στο χώρο που έχει παραχωρηθεί από τη δημοτική αρχή και ο οποίος βρίσκεται κάτω από την εξέδρα του Κολυμβητηρίου Αιγάλεω (φωτό), με ώρες προσέλευσης από 10 π.μ. έως και 3 μ.μ.

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...