70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2015

Γράφει ιστορία η Νικόλ!

Νέο πανελλήνιο ρεκόρ στο άθλημα του άλματος επί κοντώ γυναικών σημείωσε χθες, σε συνάντηση στίβου της Στοκχόλμης, η Αιγαλιώτισσα άλτρια Νικόλ Κυριακοπούλου (φωτό). Η διεθνής πρωταθλήτριά μας πέτυχε επίδοση 4 μέτρων και 76 εκατοστών, βελτιώνοντας έτσι  το προηγούμενο ρεκόρ της κατά 4 πόντους (4,72 μ.), που είχε από πέρσι τέτοια εποχή (6 Φεβρουαρίου 2014) στην ίδια πόλη και για την ίδια διοργάνωση. Επισημαίνεται ότι τα 4,76 μ. αποτελούν την καλύτερη επίδοση στην Ευρώπη μέσα στη χρονιά που διανύουμε (2015) ενώ για την Ελλάδα συνιστούν ρεκόρ όλων των εποχών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου