70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου 2015

Εντείνονται οι πιέσεις για αρχαιρεσίες στον Αιγάλεω Α.Ο.

Γ. Παλτόγλου - Θ. Μαξακούλης
(Πηγή: Εφημερίδα "Η Πόλη μας")
Εκλογικός αναβρασμός επικρατεί στους ποδοσφαιρικούς κύκλους του Αιγάλεω Α.Ο., αφού, σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι βασικοί χρηματοδότες του ποδοσφαιρικού τμήματος Γιάννης και Άρης Παλτόγλου, Ευθύμιος Μαξακούλης κλπ. παράγοντες επιθυμούν την όσο το δυνατό συντομότερη προσφυγή σε αρχαιρεσίες, προκειμένου να αποκτήσουν τον έλεγχο ολόκληρου του Ερασιτέχνη και όχι μόνο του τμήματος ποδοσφαίρου.

Είναι γνωστό δε σε όλους ότι η "προσωρινή" διοίκηση της ομάδας που τους έχει (ανεπίσημα αν όχι παράτυπα) ανατεθεί δεν διαθέτει καμία νομική εξουσιοδότηση, καθότι ως πρόεδρος του Αιγάλεω Α.Ο. σε όλα τα αρμόδια όργανα αλλά και τις κρατικές αρχές (Εφορία, ΙΚΑ, ΕΠΟ, ΕΠΣΑ κλπ) παραμένει ο Γιώργος Γιανναράκης, παρά τις κατά καιρούς δηλώσεις περί παραιτήσεώς του. Ο εκλεγείς, εν συνεχεία, ως πρόεδρος Αλέξης Κούγιας έχει προ καιρού αποχωρήσει και επιστρέψει στην Πάτρα, ασχολούμενος αποκλειστικά με την Παναχαϊκή, ωστόσο διατηρεί τη θέση του στο υπάρχον διοικητικό συμβούλιο.Όπως είναι αναμενόμενο, οι φίλαθλοι του ένδοξου σωματείου της πόλης μας ανησυχούν παρατηρώντας όλη αυτή τη χρονίζουσα εκκρεμότητα, παρά το γεγονός ότι ο ενθουσιασμός από την αγωνιστική πορεία της ομάδας λειτουργεί ως "βάλσαμο" για την παρούσα κατάσταση. Το ορθό είναι, όπως άλλωστε είχε δηλωθεί πρόσφατα, να συγκλιθεί η γενική συνέλευση των μελών του Αιγάλεω Α.Ο. η οποία και θα εξουσιοδοτήσει το παρόν Δ.Σ. να προχωρήσει άμεσα σε εκλογές, έτσι ώστε οι άνθρωποι που στηρίζουν εμπράκτως το σύλλογο τους τελευταίους μήνες να αποκτήσουν την απαραίτητη νομιμοποίηση.

Δείτε εδώ, σχετικό άρθρο που δημοσίευσε η εφημερίδα "Η Πόλη μας"
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου