70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου 2015

Ποιοι εκλέγονται στους "Φίλους του Πυριτιδοποιείου"

Ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η διαδικασία καταμέτρησης ψήφων στον Περιβαλλοντικό - Πολιτιστικό Σύλλογο Αιγάλεω "Φίλοι του Πυριτιδοποιείου".

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών για το νέο διοικητικό συμβούλιο εκλέγονται οι Βασίλης Βασιλειάδης, Δημήτρης Μπέσης, Παναγιώτης Νικολάτος, Βιργινία Γεωργοπάνου και Νίκος Λεγάτος.

Τους ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία στο έργο τους.

Δείτε εδώ αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου