70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2015

Έκοψαν την πίτα τους οι "Φίλοι του Πυριτιδοποιείου"

Σε ευχάριστη ατμόσφαιρα, παρά το τσουχτερό κρύο που επικρατούσε, πραγματοποιήθηκε προχθές Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015 εντός του Δημοτικού Άλσους Αιγάλεω και παρουσία πολλών μελών και φίλων του συλλόγου, η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των "Φίλων του Πυριτιδοποιείου". Της κοπής προηγήθηκε ανάγνωση και έγκριση του Διοικητικού & Οικονομικού Απολογισμού του συλλόγου.

Τιμήθηκε με απονομή βραβείου ο διευθυντής του 4ου Γενικού Λυκείου Αιγάλεω κ. Γεώργιος Λαμπρόπουλος, ως εκπρόσωπος της εκπαιδευτικής κοινότητας της πόλης μας, για τη λειτουργία του «Κοινωνικού – Αλληλέγγυου Φροντιστηρίου».Ακόμη, ανακοινώθηκε η απόφαση για διενέργεια αρχαιρεσιών προς ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του συλλόγου για την ερχόμενη Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου 2015 στο χώρο του άλσους και από ώρες 10:00 π.μ. έως και 3:00 μ.μ.

Το "παρών" στην εκδήλωση έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Δημήτρης Μπίρμπας, ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Μυστακόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Γιάννα Χριστόγλου, Νικητάκης και Φίλης, εκπρόσωποι άλλων συλλόγων της πόλης (Κωνσταντίνος Σάμιος, Κυριάκος Μπατσάρας, Αντώνης Παργανάς), ο διευθύνων σύμβουλος του "Ι.Λ.Ο.Α." Γιάννης Περράκης, εκπρόσωποι δημοτικών παρατάξεων και κινήσεων ("Ρήγμα στα Δυτικά", "Αλληλεγγύη στα Δυτικά") της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Αιγάλεω κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου