70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2013

Έκοψαν την πίτα τους οι "Φίλοι"!

Δελτίο Τύπου

Με επιτυχία, παρόλη τη βροχή και το κρύο, έγινε την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στη λίμνη του άλσους στο Μπαρουτάδικο, η κοπή της πίτας του Περιβαλλοντικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Αιγάλεω "ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΥΡΙΤΙΔΟΠΟΙΕΙΟΥ".

Παρέστησαν και έκοψαν κομμάτι απο την πίτα ο κος Δήμαρχος Χρήστος Καρδαράς, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γεώργιος Λάμπρου, Δημήτρης Μπίρμπας, Γιάννα Χριστόγλου, οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Περράκης (που κάλυψε φωτογραφικά την εκδήλωση), Γιάννης Κληρονόμος και Κώστας Σάμιος, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην πρόεδρος των παλαιμάχων Αιγάλεω Δημήτρης Παπαιωάννου.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Βασίλης Βασιλειάδης έθεσε -"επ ευκαιρία"- τα θέματα του συλλόγου αλλά και της πόλης μας στους παρισταμένους (αξιοποίηση του άλσους με σεβασμό στη Φύση, με φύλαξη, με προσέλκυση του δημότη, δημιουργία κινηματογραφικής λέσχης δωρεάν, προώθηση της χρήσης του ποδηλάτου με ποδηλατόδρομους στο κέντρο, κλπ).

Κατόπιν μαζί με τον κόσμο ήπιαν ένα ποτό για τη νέα χρονιά και ανανέωσαν το ραντεβού με προγραμματισμό δράσεων, βιβλιοπαρουσιάσεων, μουσικών εκδηλώσεων κα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου