Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Δικτύωση της Φοιτητικής Κοινότητας με τις τοπικές επιχειρήσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μια νέα υπηρεσία για τη στήριξη των σπουδαστών των ΤΕΙ και την τόνωση της τοπικής αγοράς είναι διαθέσιμη στους καταστηματάρχες του Δήμου Αιγάλεω.
Μια νέα υπηρεσία για την στήριξη των σπουδαστών των ΤΕΙ Αθήνας αλλά και την τόνωση της αγοραστικής κίνησης των επιχειρήσεων μπορούν να αξιοποιήσουν οι τοπικές επιχειρήσεις του Δήμου Αιγάλεω.
Όπως ενημερώνουν με κοινή επιστολή τους στις τοπικές επιχειρήσεις ο Δήμος Αιγάλεω, το ΤΕΙ Αθήνας και η Ένωση Εμπόρων Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Αιγάλεω, το πρόγραμμα απευθύνεται:
 Σε επιχειρήσεις που  επιθυμούν να προσφέρουν εκπτώσεις και προσφορές στους φοιτητές του ΤΕΙ Αθήνας
Στους φοιτητές του ΤΕΙ Αθήνας  που επιθυμούν να ενημερωθούν και να αξιοποιήσουν τις παραπάνω προσφορές.
Οι τοπικές επιχειρήσεις μπορούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα χωρίς κανένα διαχειριστικό κόστος. Ο Δήμος Αιγάλεω στηρίζει το πρόγραμμα στο πλαίσιο της συνολικής προσπάθειας του για την τόνωση της τοπικής μας αγοράς.
Ακολουθεί η επιστολή προς τις τοπικές επιχειρήσεις με όλα τα αναλυτικά στοιχεία για τη συμμετοχή στη νέα υπηρεσία.

Αξιότιμε κύριε,
θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τη λειτουργία της νέας υπηρεσίας «Δικτύωση της Φοιτητικής Κοινότητας με τις τοπικές επιχειρήσεις», η οποία  προσφέρεται στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις των Καλλικρατικών Δήμων Αττικής  μέσω της ιστοσελίδας  http://offers.teiath.gr
Η υπηρεσία δημιουργήθηκε στο  πλαίσιο του έργου «Εξωστρεφείς Δράσεις Παροχής Ψηφιακών Υπηρεσιών του ΤΕΙ Αθήνας» με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης) και δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να αναρτούν προσφορές και εκπτώσεις για τους φοιτητές του ιδρύματος  χωρίς κανένα οικονομικό και διαχειριστικό κόστος. Πιο  συγκεκριμένα η εφαρμογή απευθύνεται:
• σε επιχειρήσεις που  επιθυμούν να προσφέρουν εκπτώσεις και προσφορές στους φοιτητές του ΤΕΙ Αθήνας
• στους φοιτητές του ΤΕΙ Αθήνας  που επιθυμούν να ενημερωθούν και να αξιοποιήσουν τις παραπάνω προσφορές.
Την πλήρη διαχείριση και υποστήριξη της εφαρμογής, η οποία παρέχεται είτε μέσω web είτε μέσω έξυπνων κινητών συσκευών, παρέχει το ΤΕΙ Αθήνας.
Δυνατότητες εφαρμογής για τις επιχειρήσεις
Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να υποβάλλουν αίτηση εγγραφής στην υπηρεσία, συμπληρώνοντας σχετική online φόρμα μέσα από το μενού «εγγραφή επιχείρησης» που παρέχεται στην ιστοσελίδα http://offers.teiath.gr της εφαρμογής.
Στην Online φόρμα η επιχείρηση καλείται να συμπληρώσει τα στοιχεία Όνομα χρήστη, Κωδικός πρόσβασης, Email, Α.Φ.Μ. επιχείρησης, Όνομα επιχείρησης, Τηλέφωνο επιχείρησης καθώς και να αποδεχτεί  τους όρους χρήσης της υπηρεσίας, τους οποίους θα πρέπει να διαβάσει προσεκτικά. Το ΑΦΜ της Επιχείρησης ελέγχεται ως  προς  την  εγκυρότητά  του,  με   τη  βοήθεια ειδικής υπηρεσίας της Γενικής  Γραμματείας  Πληροφοριακών  Συστημάτων.  Η   ίδια  υπηρεσία  ταυτοποιεί  και  τα υπόλοιπα βασικά στοιχεία της επιχείρησης.
Την υποβολή της αίτησης της επιχείρησης, ακολουθεί αυτόματη αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος για την επιβεβαίωση της  διεύθυνσης ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (Email ) που δηλώθηκε κατά την συμπλήρωση της φόρμας. Η  εγγραφή της  επιχείρησης ολοκληρώνεται από τους Διαχειριστές της εφαρμογής και είναι πλέον δυνατή η χρήση της υπηρεσίας με τη σύνδεση της επιχείρησης στην εφαρμογή με τα στοιχεία όνομα χρήστη και κωδικός πρόσβασης που δηλώθηκαν κατά την συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής.
Όταν μια επιχείρηση συνδεθεί στην εφαρμογή, μπορεί πλέον να δημιουργήσει το προφίλ της, στο οποίο μπορεί να δώσει το γεωγραφικό της στίγμα έτσι ώστε να είναι ευκολότερος ο   εντοπισμός της  από τους  φοιτητές του  ΤΕΙ  μέσω  έξυπνων  κινητών  τηλεφώνων, να αναρτήσει φωτογραφία της, να επεξεργαστεί ή να τροποποιήσει τα στοιχεία της, να ενημερώσει για τα ωράρια λειτουργίας της. Τέλος,  μέσα από το  προφίλ της  μια επιχείρηση μπορεί να αναρτήσει φοιτητικές προσφορές χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Η επιχείρηση έχει την πλήρη διαχείριση των προσφορών που έχει δημιουργήσει. Μπορεί να  ενεργοποιήσει ή να απενεργοποιήσει προσφορές, να διαγράψει τις μη ενεργοποιημένες  προσφορές, να αντιγράψει μία ενεργή ή ανενεργή προσφορά σε  μία  νέα  με   σκοπό  την  τροποποίησή  της.
Επιπλέον στην επιχείρηση δίνεται η δυνατότητα  εξαγωγής συνολικών και μεμονωμένων στατιστικών στοιχείων, για τις ενεργές & ανενεργές προσφορές της επιχείρησης καθώς και στατιστικά επισκεψιμότητας και αξιοποίησης της εκάστοτε προσφοράς μέσα από τη σελίδα προβολής της.
Τέλος, αν η  επιχείρηση διαθέτει λογαριασμό στο twitter υπάρχει η  δυνατότητα να κάνει tweet και να διαφημίσει μία προσφορά που  έχει εκδώσει στον προσωπικό της λογαριασμό, πατώντας  το  ανάλογο  πλήκτρο στην  προβολή της  εκάστοτε προσφοράς.
Όλες οι προσφορές υπόκεινται σε ψηφοφορία από τους φοιτητές του ΤΕΙ Αθήνας (είτε θετική, είτε αρνητική), έτσι η επιχείρηση μπορεί να παρακολουθεί την απήχηση της προσφοράς της  στους φοιτητές.
Για τη διευκόλυνση των φοιτητών, οι προσφορές των επιχειρήσεων εμφανίζονται κατά κατηγορίες όπως ένδυση και υπόδηση, φαγητό, διασκέδαση, υπηρεσίες, ταξίδια και εκδρομές κ.α. Οι επιχειρήσεις μπορούν να ζητούν, από τους διαχειριστές της εφαρμογής, στην ηλεκτρονική διεύθυνση offers@teiath.gr, προσθήκη νέων κατηγοριών.  
Τα είδη των φοιτητικών προσφορών είναι:
Happy hour: Πρόκειται  για επαναλαμβανόμενες  προσφορές οι οποίες δεν έχουν ημερομηνία λήξης και επαναλαμβάνονται από την επιχείρηση καθορισμένες μέρες και ώρες, έως  ότου απενεργοποιηθούν.
Coupons: Πρόκειται για προσφορές οι  οποίες αναφέρονται σε περιορισμένο αριθμό προϊόντων ή υπηρεσιών και υποστηρίζουν τη δημιουργία κουπονιού προσφοράς και τη δέσμευση αυτού από τους φοιτητές του ΤΕΙ Αθήνας. Τα κουπόνια  ισχύουν για την περίοδο που καθορίζεται από την επιχείρηση. Ο συνολικός αριθμός των κουπονιών που   ισχύουν για  την  κάθε προσφορά και  ο   αριθμός  των κουπονιών που μπορεί να δεσμεύσει ο φοιτητής, καθορίζεται επίσης από την επιχείρηση.  Σημειώνεται  ότι ο κάθε  φοιτητής μπορεί να δεσμεύσει αλλά και να αποδεσμεύσει  κουπόνια, τα οποία επιστρέφονται στην επιχείρηση και μπορούν να δεσμευτούν από άλλους φοιτητές. Οι  φοιτητές μπορούν να εκτυπώνουν το κουπόνι με σκοπό να το προσκομίσουν στην  επιχείρηση σαν διαπιστευτήριο δικαιούχου της συγκεκριμένης προσφοράς.
Limited:   Πρόκειται για απλές προσφορές οι οποίες ισχύουν άπαξ και για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που καθορίζεται από την επιχείρηση (συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα έναρξης/λήξης).
Εκπαίδευση-ενημέρωση-επικοινωνία
Στους χώρους των ενδιαφερομένων επιχειρήσεων, θα λάβουν χώρα εκπαιδεύσεις, πάνω στη χρήση της εφαρμογής, από ειδική ομάδα του ΤΕΙ Αθήνας. Η ίδια ομάδα θα αναλάβει και τη δημιουργία του προφίλ της επιχείρησης καθώς και τη διαχείρισή  του στις περιπτώσεις επιχειρήσεων στις οποίες δεν υπάρχει  Η/Υ ή και πρόσβαση στο Διαδίκτυο ή εξοικείωση με τη χρήση Η/Υ και Διαδικτύου .

H ομάδα Υποστήριξης του ΤΕΙ Αθήνας
offerts@teiath.gr
 210 5375782

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...