70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013

Οι "Φίλοι" κόβουν την πίτα τους μέσα στο μπαρουτάδικο!

Την ετήσια εκδήλωσή τους, με την καθιερωμένη κοπή πίτας, έχουν την ερχόμενη Κυριακή 17 Φεβρουαρίου το πρωϊ στο Άλσος του πρώην "μπαρουτάδικου" τα μέλη και οι φίλοι του Πολιτιστικού Συλλόγου Αιγάλεω "Οι Φίλοι του Πυριτιδοποιείου".

Φιλοδοξία των ανθρώπων του συλλόγου είναι να πετύχουν μια γενικότερη ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας για τα περιβαλλοντικά ζητήματα, στην κατεύθυνση της οποίας επικεντρώνουν τη δράση τους.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της υπάρχουσας λίμνης, στις 11 π.μ.

1 σχόλιο: