70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2013

"Καρμανιόλα" η Θηβών!

Σε πραγματικό σφαγείο πεζών και οδηγών έχει μετατραπεί, σύμφωνα με αξιόπιστες μαρτυρίες κατοίκων και περαστικών, η Λεωφόρος Θηβών, ειδικά στο ρεύμα προς Πειραιά. Το θέμα σχολιάσθηκε έντονα από την ιστοσελίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αιγάλεω "ΦΙΛΟΙ του Πυριτιδοποιείου" στο facebook, που ανάρτησε την ακόλουθη ανακοίνωση, δια του προέδρου του Συλλόγου και συνδημότη μας κ. Βασίλη Βασιλειάδη:

Με την "ευκαιρία" ενός ακόμα βαρύτατου τροχαίου στην περιοχή της Θηβών απο τα φανάρια και μέχρι τη Ρήγα Φεραίου-Περικλέους όπου κόβεται η νησίδα και στην παράλληλή της 25ης Μαρτίου.

Συγκεκριμένα στις 31/1 δίκυκλο τραυμάτισε βαριά δεκάχρονο που προσπάθησε να διασχίσει τη λεωφόρο Θηβών.


Στα δύο χρόνια που έχω την επαγγελματική μου έδρα στο σημείο αυτό έχω γίνει μάρτυρας πολλών -ίσως δεκάδων- αιματηρών τροχαίων περιστατικών. Το ίδιο συμβαίνει στην παράλληλο-έξοδος απο s/m Βασιλόπουλος-παράκαμψη σηματοδότη προς Πειραιά και έξοδος απο Θηβών διασταυρώνονται με συνεχή τροχαία ατυχήματα.

Επιθυμητή Ενέργεια Δήμου:

Συνεργασία με την Τροχαία-θα απευθυνθούμε και εμείς- για τοποθέτηση διάβασης πεζών στη Θηβών ή παλλόμενου σηματοδότη ώστε να ελαττώνεται η ταχύτητα και να εντείνεται η προσοχή των εποχουμένων ή λήψη κάποιου άλλου προληπτικού μέτρου εκ μέρους των ειδικών της Τροχαίας ώστε να διορθωθεί η απαράδεκτη και θλιβερή κατάσταση του βαρύτατου "φόρου αίματος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου