Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Χριστούγεννα… στην πόλη!

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Τηλ : 2132044804,805,806,819
Email : gr.typou@egaleo.grgrdim@egaleo.gr

Δελτίο Τύπου

Ο Δήμος Αιγάλεω διοργανώνει, την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012 στο πνευματικό κέντρο "Γ. Ρίτσος" χριστουγεννιάτικη γιορτή για τους μικρούς δημότες (5-12 ετών). Η γιορτή θα ξεκινήσει στις 6:00 μ.μ. με τη Φιλαμονική να παίζει χριστουγεννιάτικους ρυθμούς. Στη συνέχεια τα παιδιά θα διασκεδάσουν παίρνοντας μέρος σε θεατρικό παιχνίδι που θα παρουσιάσει εθελοντικά η ομάδα "ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ". Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με τη δημιουργία στολιδιών για το χριστουγεννιάτικο δέντρο από τους μικρούς συνδημότες με τη βοηθεία εικαστικών καλλιτεχνών. Επίσης θα μοιραστούν γλυκά από ζαχαροπλαστεία της περιοχής, που ενισχύουν την προσπάθεια του Δήμου.
                                                                                                  
                                                                                      

Δήμος Αιγάλεω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...