Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Εκδήλωση Συλλόγου εργαζομένων Δήμου Αιγάλεω


28/11/2012                                                                                                         
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ανοιχτή εκδήλωση από το σύλλογο εργαζομένων του Δήμου Αιγάλεω

με θέμα:  ¨Διάλυση κοινωνικών Δομών του Δήμου – Απολύσεις εργαζομένων – Επιπτώσεις ¨

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Αιγάλεω με την αρωγή του Δημάρχου και του δημοτικού συμβουλίου διοργανώνει τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012 στις 7.00 μμ στο κλειστό Γυμναστήριο (Νικολάου Πλαστήρα 20), Ανοιχτή Εκδήλωση Ενημέρωσης των δημοτών  αλλά και των κοινωνικών φορέων της πόλη ς με κεντρικό θέμα:  ¨Διάλυση κοινωνικών Δομών του Δήμου – Απολύσεις εργαζομένων – Επιπτώσεις ¨.

Καλούμε όλους τους δημότες, όλους τους κοινωνικούς φορείς, κάθε ενδιαφερόμενο ενεργό πολίτη να συμμετέχει ενεργά ώστε με ενότητα και αλληλεγγύη να αντιμετωπίσουμε τη λαίλαπα μέτρων που διαλύει το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

 
Σύλλογος Εργαζομένων

 Δήμου Αιγάλεω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...