70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Κυριακή, 19 Αυγούστου 2012

Ακαδημίες ποδοσφαίρου Αιγάλεω Α.Ο.-Ανακοίνωση

Οι Ακαδημίες του "Αιγάλεω Α.Ο." ξεκινούν τη Δευτέρα  3 Σεπτεμβριου, στις 7 μ.μ. με συγκέντρωση στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου Αιγάλεω "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης".

Θα υπαρξει παρουσιαση προπονητων για τα τμήματα του εφηβικού, του παιδικού, του παμπαιδικού, των junior και των projunior.


Ακόμη, θα υπάρξουν ανακοινώσεις χορηγών, προγραμμα εργομετρικων και στοχοι για τη νεα σεζον σε βάθος 5ετιας ώστε να αναδειχθούν νέοι ποδοσφαιριστές μεσα απο τις ακαδημιες που θα στελεχώσουν το σύλλογο

Η μηνιαία συνδρομή καθορίσθηκε φέτος στα 15 ευρώ, από 30 ευρώ που ήταν πέρσι . Η χαμηλότερη από κάθε άλλη ποδοσφαιρική ακαδημία, με στόχο την προσέλκυση της αθλούμενης νεολαίας της πόλης μας!


..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου