Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Σε εξέλιξη η προετοιμασία του Αιγάλεω

Ο πρόεδρος του Αιγάλεω Γιώργος Γιανναράκης
(φωτό aigaleofc.blogspot.gr)
Η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον γυμναστή Γιώργο Παπαλάμπρου, ο οποίος και κατά την περσινή χρονιά εργάσθηκε στο σύλλογο.
Σε πλήρη εξέλιξη, εν τω μεταξύ, βρίσκεται η προετοιμασία της αποστολής του Αιγάλεω στο Πήλιο, υπό τις οδηγίες του προπονητή Μάρκου Μαυρομάτη.




Όλα κυλούν σύμφωνα με το πρόγραμμα, οι ποδοσφαιριστές επιδεικνύουν μεγάλη όρεξη για δουλειά, ενώ μια ευχάριστη νότα προστέθηκε αναπάντεχα, με την επίσκεψη στο προπονητικό κέντρο πέντε οπαδών της ομάδας. Οι φίλαθλοι του Αιγάλεω παρακολούθησαν την προπόνηση και στη συνέχεια είχαν εγκάρδια συζήτηση με παίκτες και συνοδούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...