70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες (τιμή βιβλίου: 5 ευρώ) οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Κυριακή, 19 Αυγούστου 2012

Σε εξέλιξη η προετοιμασία του Αιγάλεω

Ο πρόεδρος του Αιγάλεω Γιώργος Γιανναράκης
(φωτό aigaleofc.blogspot.gr)
Η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον γυμναστή Γιώργο Παπαλάμπρου, ο οποίος και κατά την περσινή χρονιά εργάσθηκε στο σύλλογο.
Σε πλήρη εξέλιξη, εν τω μεταξύ, βρίσκεται η προετοιμασία της αποστολής του Αιγάλεω στο Πήλιο, υπό τις οδηγίες του προπονητή Μάρκου Μαυρομάτη.
Όλα κυλούν σύμφωνα με το πρόγραμμα, οι ποδοσφαιριστές επιδεικνύουν μεγάλη όρεξη για δουλειά, ενώ μια ευχάριστη νότα προστέθηκε αναπάντεχα, με την επίσκεψη στο προπονητικό κέντρο πέντε οπαδών της ομάδας. Οι φίλαθλοι του Αιγάλεω παρακολούθησαν την προπόνηση και στη συνέχεια είχαν εγκάρδια συζήτηση με παίκτες και συνοδούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου