Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Κουμπούλης και Σαραντάκης στο "Σίτι"

Ο Μάριος Κουμπούλης
(φωτό: "On Sports")
Τους δώδεκα νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές έφτασε το Αιγάλεω και αναμένεται συνέχεια!

Συγκεκριμένα, το τελευταίο διήμερο η ομάδα της πόλης μας ενέταξε στο δυναμικό της τον 29χρονο μέσο Μάριο Κουμπούλη και τον 20χρονο αριστερό μπακ-χαφ Δημήτρη Σαραντάκη.

Ο Κουμπούλης είναι ένας ποδοσφαιριστής με πλούσια εμπειρία στις μικρότερες επαγγελματικές κατηγορίες, καθώς έχει αγωνισθεί κατά καιρούς με τα χρώματα ομάδων της Football League και της Football League 2, όπως ο ΠΑΟ Αγίου Δημητρίου, ο Εθνικός Πειραιώς και ο Ολυμπιακός Βόλου. Την περίοδο 2010-11 έπαιξε στο Περιφερειακό για λογαριασμό του ΑΟ Χαλκίδας, ενώ τη χρονιά που πέρασε ήταν στέλεχος του ΠΑΟ Ρουφ στη Γ΄ Εθνική. Ακόμη έχει 2 συμμετοχές στη Σούπερ Λίγκα με τη φανέλα του Πανιωνίου.

Ο Δημήτρης Σαραντάκης
(φωτό: "Sportactive")
Ο Σαραντάκης, από τα ανερχόμενα ταλέντα του Πειραϊκού ποδοσφαίρου, έπαιζε φέτος στη Θύελλα Μοσχάτου, σύλλογο της Α΄ κατηγορίας Πειραιώς. Κατά σειρά συμμετείχε στις ομάδες Πορφύρας (από όπου ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία 10 ετών), Ποσειδών και ΑΟ Πόρου, Τροιζηνιακός (Δ΄ Εθνικής), Αργοναύτης και Θύελλα. Διατέλεσε μάλιστα μέλος της Μικτής ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Αργολίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...