Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: Το Αιγάλεω στη Φλώρινα

Πριν από 28 ολόκληρα χρόνια, τον Αύγουστο του 1984, η ομάδα της πόλης μας βρισκόταν για προετοιμασία στη Φλώρινα, ενόψει της συμμετοχής της στο 6ο Επαγγελματικό Πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής, περιόδου 1984-85.

Στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας του συλλόγου είχε παραμείνει ο νεαρός τότε προπονητής Γιάννης Μαντζουράκης, αλλά η ομάδα δεν είχε ενισχυθεί επαρκώς. Συγκεκριμένα, στις μετεγγραφές είχε αποκτήσει μόλις δυο επαγγελματίες, τον στόπερ Παναγιώτη Σκόνδρα της Χαλκίδας και το μέσο Γιάννη Γεωργαρά, από τον Απόλλωνα Αθηνών.

Τουναντίον, αρκετοί νεαροί ερασιτέχνες είχαν υπογράψει (με μεγάλα όνειρα) συμβόλαια στο "Σίτι", αλλά δυστυχώς δεν διέθεταν ακόμη την απαιτούμενη πείρα, ώστε να σταθούν αξιόλογα στο πρωτάθλημα.

Για το δημοσίευμα που παραθέτουμε σήμερα, πάντα από το ηλεκτρονικό αρχείο της "Αθλητικής Ηχούς", αφορμή στάθηκε η φιλική νίκη του Αιγάλεω επί της Φλώρινας, που σημειώθηκε την 1η Αυγούστου 1984. Σε αυτό, μπορούμε να διαβάσουμε τη σύνθεση της ομάδας και να θυμηθούμε ονόματα ποδοσφαιριστών που προσέφεραν τα μέγιστα για την παραμονή του σωματείου μεταξύ των "μεγάλων" του ελληνικού ποδοσφαίρου .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...