70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2012

Δηλώσεις Γιώργου Γιανναράκη

Ο πρόεδρος της ομάδας του Αιγάλεω Α.Ο. κ. Γιώργος Γιανναράκης μίλησε στο "ΑΙΓΑΛΕΩ FC" για τους φετινούς στόχους του συλλόγου στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής. Αναλυτικά η δήλωσή του:

"Η ομάδα μας έχει θέσει σωστές βάσεις ενόψει της νέας χρονιάς. Κρατώντας χαμηλό προφίλ και με ήθος, προχωρούμε μπροστά για να πραγματοποιήσουμε τις βλέψεις μας και να ικανοποιήσουμε τους οπαδούς μας. Πιστεύω ότι γίνεται καλή δουλειά, αλλά η πορεία μας θα είναι ο τελικός κριτής.

Όσον αφορά στα εισιτήρια διαρκείας, αυτά θα κυκλοφορήσουν κατά την "πρώτη" συγκέντρωση της ομάδα μας, στις 6 Αυγούστου και θα διατίθενται επιτόπου αλλά και τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με πρόγραμμα που θα γνωστοποιηθεί.

Θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο του συλλόγου μας, στη "Θύρα 12" και τους υπόλοιπους φιλάθλους του Αιγάλεω,
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου