70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Τρίτη, 31 Ιουλίου 2012

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: ο "μαγούλας" στο Αιγάλεω

Τον ξανθομάλλη επιθετικό Μιχάλη Κωνσταντίνου, που είχε το προσωνύμιο "μαγούλας" για την καταγωγή του από την πόλη του Θριάσιου Πεδίου, απέκτησε ακριβώς την τελευταία ημέρα των μετεγγραφών του καλοκαιριού του 1972, η ομάδα της πόλης μας.

Ο Μιχάλης Κωνσταντίνου (δεξιά),
σε στιγμιότυπο με το Δημ. Πηγαδίτη
Ο Κωνσταντίνου αγωνιζόταν στον Πανελευσινιακό και ήταν από τους ικανότερους κυνηγούς της Β΄ Εθνικής κατηγορίας. Με την προσθήκη του το Αιγάλεω θα δυνάμωνε τη γραμμή κρούσης, σε μια προσπάθεια να διακριθεί στο πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής, περιόδου 1972-73.

Παράλληλα, νέος προπονητής αναλάμβανε ο Μίλτος Παπαποστόλου, απορρίπτοντας πρόταση της δεύτερης ομάδας του Αιγάλεω, του Ορφέα, με τον οποίο είχε αρχικά έλθει σε συμφωνία, σύμφωνα με δημοσιεύματα της εποχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου