70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2012

Εντυπωσιάζει στις μετεγγραφές το Αιγάλεω!

Αποφασισμένος να ισχυροποιήσει
την ομάδα του Αιγάλεω είναι ο Γιώργος
Γιανναράκης (φωτό: ΑΘΛΟΜΕΤΡΟ)
Σχεδόν μια ολόκληρη ενδεκάδα ποδοσφαιριστών, η πλεινότητα των οποίων είναι νέα παιδιά, έχει αποκτήσει μέχρις στιγμής η ομάδα του Αιγάλεω!

Χθες, εντάχθηκαν επίσημα στο δυναμικό του "Σίτι" δυο ακόμη, που συμφώνησαν με τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Γιώργο Γιανναράκη. Πρόκειται για τους μέσους Αριστοτέλη Ντεκίδη (22 ετών) που αποκτήθηκε από τον Ηλυσιακό και Ηρακλή Καμπόλη (20 ετών), ο οποίος αγωνιζόταν στη Νέα Πέραμο και το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής.

Ο αριθμός των νεοαποκτηθέντων έφθασε έτσι τους εννέα, μετά τους Κώστα Παπουτσή, Δημήτρη Ζωγραφάκη, Αλέξη Δάρρα, Βασίλη Ποστόλη, Μανώλη Πολυκρέτη, Μανώλη Μαρκάκη και Λάμπρου Χανιώτη, που έχουν ήδη υπογράψει δελτία στην ομάδα της πόλης μας.

Η διοίκηση του Αιγάλεω κινείται δραστήρια για την μετεγγραφή και ενός ικανού τερματοφύλακα, που θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Τάσου Κουρεπίνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου