Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Ο Γιάννης Ζαλαώρας στο Αιγάλεω

Νέος προπονητής τερματοφυλάκων στο Αιγάλεω ανέλαβε ο έμπειρος Γιάννης Ζαλαώρας. Παράλληλα με την εκγύμναση των ανδρών τερματοφυλάκων θα αναλάβει και την παρακολούθηση των νεαρών γκολκίπερ από τις Ακαδημίες της ομάδας. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα της πόλης μας και του ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στο υπεύθυνο έργο του.
Ποιος είναι.
Ο Γιάννης Zαλαώρας γεννήθηκε στον Πειραιά το 1973.
Από  το 1987 έως και το 2001 αγωνίστηκε ως τερματοφύλακας σε ομάδες του Πειραιά (Α.Ε. Καμινίων, Α.Ο. Πειραιάς, Ίκαρος Καλλιθέας, Α.Ο.Κ. Φαλήρου), ενώ μέχρι το 2009 αγωνίστηκε ως τερματοφύλακας σε ομάδες της Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας (Ολυμπιακός Ανθήλης,  Άρης Αγίου Κωνσταντίνου με προπονητή τoν βετεράνο άσσο του Αιγάλεω  Κώστα Τσίκα,  Α.Ο. Στυλίδας)
Ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με την προπόνηση τερματοφυλάκων από το 2009 στις ομάδες: Ίκαρος Καλλιθέας (Α΄ Ε.Π.Σ. Πειραιώς), Ακαδημίες Π.Α.Ε. Καλλιθέα, Αετός Κορυδαλλού (Α΄ Ε.Π.Σ.Π.), Προοδευτική (Football League 2)
Στις πρώτες δηλώσεις του στο "ΑΘΛΟΜΕΤΡΟτου Αιγάλεω" ο Γιάννης Ζαλαώρας τονίζει:
"Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να ανήκω στο προπονητικό team της ιστορικής ομάδας του ΑΙΓΑΛΕΩ και ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο της ομάδας μας κύριο Γιώργο Γιανναράκη όπως και τον τεχνικό δ/ντη κύριο Δημήτρη Τσιαμπουρή για την ευκαιρία που μου έδωσαν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε η ομάδα να πραγματοποιήσει τους στόχους της. Θα ήθελα μέσα απο το blog σας να ευχαριστήσω δημόσια τον δάσκαλό μου, τον προπονητή τερματοφυλάκων της Π.Α.Ε. Κέρκυρα  κ. Γιάννη Πλαβουκό, ο οποίος με τις γνώσεις του και με την σωστή προπονητική του μεθοδολογία με βοηθά και με στηρίζει ."
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...