Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ και ΔΟΥΚΑΚΗΣ μιλούν στο «ΑΘΛΟΜΕΤΡΟ»


Οι δρόμοι δυο πρώην συμπαικτών σμίγουν ξανά στον ΑΙΓΑΛΕΩ Α.Ο. Ο λόγος για τον πολύπειρο Κώστα Παπουτσή και το φέρελπι Στράτο Δουκάκη, δυο ποδοσφαιριστές απ΄ τους οποίους ο κόσμος της ομάδας περιμένει πάρα πολλά. Χάρις στις ενέργειες του προέδρου Γιώργου Γιανναράκη (που δείχνει απολύτως αποφασισμένος να «χτίσει» εξ΄ αρχής την ομάδα) και οι δυο τους υπέγραψαν ξανά στο «Σίτι». Θα αποτελέσουν βασικότατα «γρανάζια» στη μηχανή του συλλόγου, η οποία, όπως όλοι ελπίζουν, φέτος θα δουλέψει σε φουλ-στροφές!

Το 'ΑΘΛΟΜΕΤΡΟ' επικοινώνησε μαζί τους για μια ενδιαφέρουσα κουβέντα, την οποία και δημοσιεύουμε σήμερα:

  • Πρώτα από όλα αγαπητοί μου Κώστα και Στράτο, συγχαρητήρια για την επιλογή σας να συνεχίσετε την καριέρα σας στο Αιγάλεω. Ποιο ήταν το καθοριστικό στοιχείο που βάρυνε περισσότερο στην απόφασή σας αυτή;

Κ.Π. ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΙΓΑΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤO ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚAI ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚAI ΦΙΛΩΝ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΚAI ΤΟ ΖΗΤΗΣΟΥΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚAI ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚAI ΧAIΡΟΜAI ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ.

Σ.Δ. ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ.

  • Τρίτη χρονιά στη Δ΄ Εθνική για μια ομάδα σαν τη δικιά μας είναι κάτι που δύσκολα «καταπίνεται» από το φίλαθλο κόσμο. Όμως, πόσο εύκολο θα είναι φέτος για το Αιγάλεω να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία;

Κ.Π. ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ. ΜΕ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΧΡΙ ΚAI ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ.

Σ.Δ. ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΑΝ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ, ΩΣΤΕ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ.

  • Ποιες ομάδες εκτός της δικής μας πιστεύετε ότι έχουν τις δυνατότητες να διεκδικήσουν τον τίτλο στον όμιλο με συλλόγους κυρίως της ΕΠΣ Αθηνών που αναμένεται να σχηματισθεί, μετά την εξαγγελθείσα αναδιάρθρωση του Περιφερειακού Πρωταθλήματος;

Κ.Π. ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΕΤΟΣ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ, ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΕΣ. ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚAI ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚAI ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΙ EIΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ.

Σ.Δ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ. ΟΜΩΣ, ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.

  • Έχετε και οι δυο αγωνισθεί αρκετά στη συγκεκριμένη κατηγορία. Πως θα κρίνατε το ποιοτικό επίπεδο των υπόλοιπων συλλόγων και τι γνώμη έχετε για τη διαιτησία στη Δ΄ Εθνική;

Κ.Π. ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ Δ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΙΣ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΟΛΕΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ.

Σ.Δ. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Δ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΤΟ 100% ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΑ. ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ.

  • Ποια είναι τα σχέδιά σας για το μέλλον, αλλά και ποιο το προσωπικό «στοίχημα» που θα βάζατε με τον εαυτό σας για φέτος;

Κ.Π. ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΔΥΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΕΧΩ. Ο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΔΟΥΚΑΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤIΚΑ ΚΥΡΙΩΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ.

Σ.Δ. ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΜΠΑΛΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΜΕ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΥΤΟ. ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.

  • Τι θα λέγατε σαν μήνυμα προς τους οπαδούς του Αιγάλεω;

Κ.Π. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΠΟΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ, ΞΕΡΟΥΝΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΩΡΑΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ. ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑ.

Σ.Δ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ, ΟΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΑΘΗΚΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΧΑΡΑ!

  • Ευχαριστώ θερμά για την ανταπόκρισή σας, σας εύχομαι ολόψυχα τα όνειρά σας να ευοδωθούν και η ομάδα μας να επιστρέψει σύντομα εκεί που της αξίζει.

Κ.Π. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Κ.ΝΙΚΟ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑΜΕ.

Σ.Δ. ΕΓΩ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΛΑ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...