Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

ΜΕΛΑΣ-ΓΣ Καλυβίων (Παγκορασίδες) 27-30



Από τον αγώνα των κοριτσιών του ΜΕΛΑΣ...


Παραθέτουμε ρεπορτάζ της αναμέτρησης από το basketforum.gr:

Ο ΜΕΛΑΣ ήταν μπροστά δέκα πόντους στο τέλος του τρίτου οκταλέπτου (23-13). Η μέχρι εκείνη την στιγμή εικόνα του αγώνα έδειχνε μία εύκολη επικράτηση της ομάδας του Αιγάλεω. Ο ΜΕΛΑΣ ήταν μία σοβαρή ομάδα, καλά οργανωμένη στην επίθεση της και αρκετά πιεστική στην άμυνα. Τα Καλύβια προσπαθούσαν ανορθόδοξα με πολλά τρίποντα να επιτεθούν καθώς δεν μπορούσαν να διεισδύσουν στην ρακέτα (μέχρι τότε είχαν σκοράρει τρία τρίποντα και δύο δίποντα), και στην άμυνα ενώ προσπαθούσαν δεν ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικές, με μόνη εξαίρεση τον περιορισμό της ψηλής (Νο13) του ΜΕΛΑΣ.



Στο 4ο δεκάλεπτο τα Καλύβια παρουσίασαν μία άλλη ομάδα. Αποτελεσματική στην άμυνα, με καλή κυκλοφορία και σωστές επιλογές στην επίθεση, μία ομάδα συγκροτημένη. Αν και σχεδόν κανείς δεν πίστευε ότι μπορούσαν να ανατρέψουν την εις βάρος τους διαφορά, αυτές το κατάφεραν με καταπληκτικό μπάσκετ και επιμέρους σκορ οκταλέπτου 17-4, φτάνοντας στην νίκη με 30-27.


Πολλά μπράβο λοιπόν στα κορίτσια του ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ, και συγχαρητήρια και στον ΜΕΛΑΣ για την επιτυχία τους να φτάσουν στον τελικό. Έδειξαν στοιχεία πολύ καλής ομάδας και σίγουρα έχουν λαμπρό μέλλον. Το τελικό αποτέλεσμα ίσως να τις αδικεί.


Να σημειώσω τέλος την πολύ καλή ατμόσφαιρα στο γήπεδο όσον αφορά την παρουσία του κόσμου και των γονέων, και ως προς τον αριθμό και ως προς την συμπεριφορά.

5 σχόλια:

  1. Το ρεπορτάζ είναι λογοκριμένο.
    Μετά το "τελικό αποτέλεσμα ίσως να τις αδικεί" στο πρωτότυπο υπάρχει το :
    "Τις αδικεί όμως σίγουρα η συμπεριφορά της προπονήτριας τους, η οποία δεν έδωσε το χέρι στον αντίπαλο προπονητή στο τέλος του αγώνα"
    το οποίο σκοπίμως αποκρύβετε.
    Η μισή αλήθεια είναι όμως ψέμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχετε δίκιο. Το απάλειψα συνειδητά, για να μη δοθεί συνέχεια στο ατυχές συμβάν, για το οποίο όπως με πληροφόρησαν υπάρχει προηγούμενο από μεριάς του προπονητού. Τώρα που λέμε όλη την αλήθεια, θα είστε φαντάζομαι ικανοποιημένος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Φιλος του πρωτοτυπου δεν μας ειπε και αυτος επισης οτι και πιο κατω αναφερεται απο αλλους φιλους το προηγουμενο των προπονητων και οτι αμφοτεροι τελικα δινουν συγχαρητηρια για την αντικειμενικοτητα του ρεπορταζ (που αναδημοσιευτηκε και στο αθλομετρο) οπως επισης και οτι αμφοτεροι συμφωνησαν (οπως σοφα επραξε και το αθλομετρο) οτι δεν στεκονται στην μη χειραψια αλλα στην υπολοιπη (αυτη που ειχε την ουσια δηλαδη) ωραια τελικη εικονα του παιχνιδιου. Αυτη ειναι λοιπον ολη η μη λογοκριμενη αληθεια αφου κοπτεται ο φιλος που συγκρατησε μονο την ανευ ουσιας σωστη επαλειψη του ρεπορταζ και που θεωρησε ψεμα!! γιατι προφανως γι αυτον εχουν σημασια αλλα πραγματα προς δημοσιευση και προσωπικα εμενα το μονο που διεκρινα στην "παρεμβαση" του ειναι κακια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επειδή είμαι ο συντάκτης του πρωτοτύπου που δημοσιεύτηκε στο basketforum, πληροφορώ, όποιον ενδιαφέρεται, ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα, ούτε με την αναδημοσίευση, ούτε με την περικοπή της επίμαχης πρότασης. Όποιος ομιλεί για λογαριασμό μου θεωρώ ότι το κάνει εκ του πονηρού, μόνο για την δημιουργία εντυπώσεων, και μάλιστα κακών.
    Για την ομάδα του ΜΕΛΑΣ και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά, μόνο καλά λόγια ακούστηκαν στα Καλύβια.
    Όποιος χρειάζεται οποιαδήποτε διευκρίνιση το mail μου είναι nikolasec@gmail.gr.
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες για το θέαμα που προσέφεραν. Συμφωνώ με το φίλο που έγραψε ότι πρέπει να κρατήσουμε την ουσία από την τελική εικόνα του παιχνιδιού. Ένδειξη πολιτισμού το τελευταίο σχόλιο του φίλου από τα Καλύβια. Καλή συνέχεια σε όλους και καλό καλοκαίρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...