Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Ακυρώθηκε και τυπικά η συγχώνευση-σκάνδαλο!



Καθυστέρησε πάρα πολύ αλλά έχει σημασία ότι ολοκληρώθηκε τελικά η διαδικασία εκδίκασης της προσφυγής του ερασιτέχνη Ηλυσιακού κατά της διαβόητης "συγχώνευσης" με την ΠΑΕ Αιγάλεω τον Αύγουστο του 2009, που εγκρίθηκε με σκανδαλώδη τρόπο από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και στη συνέχεια νομιμοποιήθηκε από τον τότε Υφυπουργό Ανάπτυξης κ. Βλάχο, παρά τις αντιρρήσεις των υπηρεσιακών του παραγόντων!

Το Τμήμα Δ' του Συμβουλίου Επικρατείας, μετά από τη συνεδρίασή του της 15ης Ιουνίου του 2010 και τις διασκέψεις του στις 23 Ιουνίου 2010 και στις 11 Νοεμβρίου 2010 κατέληξε στην ετυμηγορία ότι:

Η από 26 Οκτωβρίου του 2009 αίτηση ακύρωσης που κατέθεσε το σωματείο "Ηλυσιακός Αθλητικός Όμιλος" κατά της από 9-8-2009 απόφασης της ΕΕΑ και της συνακόλουθης Κ2-9918/18-9-2009 απόφασης του Υφυπουργού Ανάπτυξης, γίνεται ΔΕΚΤΗ.

Ως εκ τούτου έχουμε και την τυπική πλέον διάλυση της ΠΑΕ Αιγάλεω ΑΟ που είχε προκύψει μετά την απορρόφηση/εξαφάνιση του συλλόγου του Ηλυσιακού από την εταιρεία στην οποία ηγείτο ο πρώην μεγαλομέτοχος Θωμάς Μητρόπουλος.

Το ΑΘΛΟΜΕΤΡΟ αισθάνεται ιδιαίτερη ικανοποίηση μετά την οριστική διάλυσης της συγχώνευσης-έκτρωμα που προκάλεσε μια άνευ προηγουμένου αναταραχή στην τοπική κοινωνία της πόλης μας, απείλησε να απαξιώσει στα μάτια ολόκληρης της ποδοσφαιρικής Ελλάδας το ένδοξο όνομα του ιστορικού Αιγάλεω ΑΟ και απέδειξε ότι όταν υπάρχει δίκαιο, υπάρχουν και άνθρωποι που με τις ενέργειές τους το υποστηρίζουν έως το τέλος.

Σχετικό άρθρο: http://www.periferiako.com/control.php?id=article&news=56035

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...