Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Ο ενεργός πολίτης Τάσος Δενδρινός μιλάει στο ΑΘΛΟΜΕΤΡΟ


Ο συνδημότης Τάσος Δενδρινός, ευαισθητοποιημένος πολίτης και φίλαθλος του Αιγάλεω ΑΟ συμμετέχει ως Α' Αντιπρόεδρος στο ΔΣ του Ερασιτέχνη. Δέχθηκε να μας μιλήσει για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα και τις τελευταίες εξελίξεις.

Φίλε Τάσο καλώς όρισες στο ΑΘΛΟΜΕΤΡΟ. Τι συμβαίνει εδώ και αρκετό καιρό στην ομάδα του Αιγάλεω; Ακούγονται πολλά για μεγάλα οικονομικά προβλήματα.

Νίκο μου σ' ευχαριστώ για τη φιλοξενία. Γνωριζόμαστε χρόνια και ξέρεις τα αισθήματά μου, όσον αφορά στην πόλη μας και στην ομάδα του Αιγάλεω.΄Η φετινή χρονιά ήταν μια μεταβατική περίοδος και για το μπάσκετ και για το ποδόσφαιρο. Σχετικά με την ομάδα μπάσκετ, καθώς δεν υπήρχε ο ισχυρός οικονομικός παράγων και παρόλη την προσπάθεια να βρεθούν κοντά στο τμήμα γνωστοί επιφανείς Αιγαλιώτες που κατά καιρούς έχουν βοηθήσει το σύλλογο, για δικούς τους λόγους δεν δέχτηκαν να εμπλακούν φέτος.

Οπότε αναγκαστικά ο όμιλος για να προχωρήσει χρειαζόταν καινούρια διοίκηση. Βρέθηκε μια παρέα φίλων του αθλήματος, παλιοί αθλητές κ.λ.π. μαζί κι εγώ που αποφασίσαμε να προχωρήσουμε την ομάδα. Κάναμε έναν αρχικό προγραμματισμό με έσοδα τα οποία προέβλεπε η προκήρυξη του πρωταθλήματος (κάλυψη εξόδων μετακινήσεων και τακτική επιχορήγηση της ΓΓΑ) ενώ ποντάραμε και στη βοήθεια του Δήμου, όπως γινόταν τα τελευταία χρόνια. Άλλα έσοδα υπολογίζαμε να προκύψουν από ενέργειές μας για εξεύρεση χορηγών, διαφημιζομένων κ.λ.π. τα οποία όμως δυστυχώς ήταν κάτω του αναμενομένου.

Δηλαδή αυτή τη στιγμή το τμήμα είναι ελλειματικό;

Όντως είναι ελλειματικό, παρά τις διαβεβαιώσεις για οικονομική ενίσχυση από τον πρόεδρο του συλλόγου, τον κ. Τριδήμα.

Υπάρχουν από όσο ξέρω κάποια συγκεκριμένα παράπονα και για τον Δημοτικό Αθλητικό Οργανισμό;

Η εντύπωση που έχω σχηματίσει είναι δυστυχώς, ότι το σωματείο μας τελεί υπό διωγμό εκ μέρους του ΔΑΟ και κατ' επέκταση και της δημοτικής αρχής. Γράψαμε σχετικά στην επιστολή που αποστείλαμε υπόψη κάθε υπευθύνου.

Λάβατε απάντηση;

Όχι ακόμη, παρόλο που πέρασε ήδη μία εβδομάδα από την πρωτοκόλληση του εγγράφου. Παρά το γεγονός ότι μετά το απαράδεκτο σβήσιμο του graffity της "Θύρας 12" στο "'ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΙΤΗΣ" δέχθηκαν άμεσα από το Δήμο να μιλήσουν με τους οργανωμένους, εμάς μας αγνοούν επιδεικτικά.

Ο κύριος εκφραστής αυτής της "εχθρικής" τακτικής προς το σωματείο μας είναι ο πρόεδρος του ΔΑΟ, ο κ. Λάμπρου που παρά τις οχλήσεις μας, κατέλαβε δια παρέμβασής του το μικρό χώρο των 15 τ.μ. που μας είχε παραχωρηθεί εδώ και 10 χρόνια στις εγκαταστάσεις του "Σταύρος Βενέτης" και μας ανάγκασε σε υποχρεωτική αποχώρηση με το πρόσχημα ότι χρειάζεται να δημιουργηθούν εκεί γραφεία για το καινούριο νομικό πρόσωπο που δημιουργήθηκε βάσει "Καλλικράτη".

Για την ομάδα ποδοσφαίρου ποια είναι η θέση σου; Σε ρωτώ γιατί κάποιοι διασπείρουν διάφορα για την κατάσταση που επικρατεί στο οικονομικό.

Κοίταξε, το ποδόσφαιρο όπως γνωρίζεις προστέθηκε τελευταία στιγμή στις υποχρεώσεις του Ερασιτέχνη, σαν "προίκα" της προηγούμενης διοίκησης της ΠΑΕ. Το καλοκαίρι που μας πέρασε εμείς ξεκαθαρίσαμε απ' την αρχή ότι αδυνατούσαμε να επωμιστούμε και το επιπλέον βάρος του ποδοσφαίρου αφού έχουμε επίσης υποχρεώσεις με τα τμήματα βόλεϊ γυναικών και κολύμβησης. Ωστόσο, θέλαμε να είμαστε μπροστάρηδες στην εξεύρεση μιας βιώσιμης λύσης για το ποδόσφαιρο και γιαυτό δεχτήκαμε την επίσκεψη και πρόταση του κ. Κουρεντζή, που ήταν ο πρώτος με τον οποίο μιλήσαμε.

Από όσο θυμάμαι, αρχικά πήρε από σας το "πράσινο φώς"

Ο κ. Κουρεντζής μας εξέθεσε τις απόψεις και τα σχέδια του για τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσε να λειτουργήσει η ομάδα, χωρίς όμως να αναφέρει το κυριότερο, που είναι το οικονομικό.

Δηλαδή δεν σας παρείχε εξασφαλίσεις, αυτό εννοείς;

Εννοώ Νίκο, πως σε μια συζήτηση αναφέρεις με σαφήνεια τις οικονομικές σου δυνατότητες, λες ένα νούμερο, διότι το Αιγάλεω δεν είναι Ζέφυρος. Τον παρακαλέσαμε δε, αυτά που μας είπε προφορικά να μας τα δώσει και γραπτά, κάνοντας μνεία για το οικονομικό κομμάτι. Η έγγραφη πρότασή του είναι στο σύλλογο και για μένα προσωπικά αποτελεί μια πολύ όμορφη έκθεση ιδεών.

Άλλες προτάσεις δεχτήκατε, υπάρχουν στο αρχείο σας;

Όχι, είναι η μοναδική. Κατόπιν αυτού, απευθυνθήκαμε στο Δήμο, με τα γνωστά αποτελέσματα, την προσωρινή διοικούσα επιτροπή. Τότε παρουσιάσθηκαν οι κ.κ. Μαλέλης και Τριδήμας και εκ των πραγμάτων ως επικεφαλής τέθηκε ο κ. Τριδήμας. Αυτό συνέβη διότι οι άλλοι δυο κύριοι αδυνατούσαν να ασχολούνται καθημερινά, τόσο ο κ. Μαλέλης, όσο και ο τότε δήμαρχος λόγω της προεκλογικής περιόδου.

Θα ήθελα να έχω την άποψή σου όμως και για πιο πρόσφατα γεγονότα, όπως την εμφάνιση του κ. Γιανναράκη στη θέση του γενικού αρχηγού, την στάση που τηρούν οι παλαίμαχοι αν έχεις κάποια γνώμη, αλλά και την όλη ανταπόκριση του κ. Τριδήμα.

Ο κ. Τριδήμας από κάποιο σημείο και μετά άρχισε να πιέζει το ΔΣ ώστε να αναλάβει τη θέση του προέδρου με το αιτιολογικό ότι έχει βάλει και βάζει αρκετά χρήματα στο σύλλογο. Το αίτημα αυτό έγινε τελικά δεκτό και μάλιστα σε αρκετές συνεδριάσεις του Συμβουλίου τόνιζε ότι ο προϋπολογισμός του Ερασιτέχνη ήταν για αυτόν "παιχνιδάκι".

Παρεμπιπτόντως, πριν γίνει πρόεδρος μερικοί ποδοσφαιριστές απευθύνονταν στον Ερασιτέχνη ρωτώντας τον πρώην πρόεδρο κ. Τσικουντούρογλου για το πότε θα πληρωθούν. Όταν κάποια στιγμή βρεθήκαμε σε οικονομική δυσπραγία ζητώντας τη βοήθειά του, συγκεκριμένα στο ΔΣ της 16ης Φεβρουαρίου, εκείνος απάντησε ότι σε 20 μέρες θα μας διέθετε τα χρήματα που ζητούσαμε και εις ανταπόδοση θα εισέπρατε την αποζημίωση των μετακινήσεων από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Ακούγεται δίκαιο, σαν πρόεδρος όλου του συλλόγου έχει την ευθύνη όλων των τμημάτων.

Αφού παρήλθαν οι 20 μέρες άρχισε ένα "γαϊτανάκι" αναπάντητων κλήσεων στα κινητά, τροχαίων ατυχημάτων και άλλων υπεκφυγών. Κάποια στιγμή ήρθε και μίλησε στους μπασκετμπολίστες, τους διαβεβαίωσε πως την επόμενη εβδομάδα θα πληρώνονταν, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε. Εγώ αυτό που σιχαίνομαι περισσότερο στη ζωή μου είναι το ψέμα...

Για τους παλαιμάχους πιστεύω ότι επί προεδρίας Ζαχαρία Λυκουρίνου οι παλαίμαχοι έχουν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην ομάδα, ήδη η πρόταση του Ζαχαρία στο Δήμο για διεξαγωγή επίσημου φιλικού τα λέει όλα και είναι η μοναδική προς το παρόν "ανάσα" για τον Ερασιτέχνη. Όσο για τον κ. Γιανναράκη, ο Γιώργος ήταν η καλύτερη "μεταγραφή" του χειμώνα και αυτό νομίζω τα λέει όλα. Θα πρέπει ο Γιώργος να διαφυλαχθεί σαν κόρη οφθαλμού, όποιες κι αν είναι οι εξελίξεις στην ομάδα

Αφήσαμε τελευταίους τους αθλητές όμως.

Κατ΄αρχήν Νίκο τα κορίτσια του βόλεϊ κατέκτησαν την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα, πέρα από κάθε προσδοκία και τις συγχαίρουμε. Επίσης οι Παίδες και οι Έφηβοι του μπάσκετ αγωνίζονται αύριο για την τρίτη θέση του πρωταθλήματος και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία. Ακόμη να πω ότι στην Εθνική Νέων του μπάσκετ παίζουν ήδη δυο δικά μας παιδιά ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης και ο Πλουμής, στην Παίδων έχουμε το μικρό Χαραλαμπόπουλο. Αυτή είναι η κληρονιομιά του Αιγάλεω που μαζί με άλλα παιδιά θα επανδρώσουν τις μελλοντικές ομάδες της πόλης μας.

Για την Ανδρική ομάδα του μπάσκετ, πέρα από τον Άγγελο Συριστατίδη που έχει εμπειρία, την ομάδα αποτελούν παίκτες από χαμηλότερες κατηγορίες και οκτώ έφηβοι. Δίνουν μια μεγάλη μάχη να κρατήσουν το Αιγάλεω (που διαθέτει το χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας) στη Β' Εθνική και χρειάζονται τη συμπαράσταση όλων μας.

Άφησα τελευταίους τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι χάρις στις προσπάθειές τους, την προσθήκη των μετεγγραφών του Δεκεμβρίου και την παρουσία του κ. Γράφα και του κ. Γιανναράκη, βρήκαν τα πατήματά τους και πέτυχαν τον άθλο, μαζί με την στήριξη από τον κόσμο. Συγχαίρω εδώ τον κ. Τρίδημα που πίστεψε στον κ. Γράφα και τον διατήρησε στη θέση του μέχρι το τέλος. Πιστεύω ότι με την ολοκλήρωση της φετινής χρονιάς, η οποία γίνεται με τους καλύτερους αγωνιστικούς οιωνούς, θα πρέπει άμεσα να ακολουθηθεί από έγκαιρο σχεδιασμό και προγραμματισμό για τη νέα περίοδο.

Τάσο μου, σ' ευχαριστώ πολύ για όσα μας είπες.

Εγώ σ' ευχαριστώ Νίκο και επέτρεψέ μου να προσθέσω ότι ο Δήμος θα πρέπει να ενισχύσει άμεσα το σύλλογο που αποτελεί το βασικότερο πρεσβευτή της πόλης μας πανελληνίως και αυτό προϋποθέτει την ικανοποίηση των αιτημάτων που έχουμε θέσει, με μια άμεση συνάντηση μεταξύ μας.

4 σχόλια:

  1. ΟΛΑ ΚΑΛΑ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΤΑΣΟ, ΟΜΩΣ ΕΣΥ ΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ , ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ Γ. ΤΡΙΔΗΜΑ, ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ , ΔΕ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ.
    Ο ΤΡΙΔΗΜΑΣ , ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ , ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΓΝΩΣΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ , ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ,ΜΠΑΣΚΕΤ , ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΤΟ ΕΥΚΟΛΩΣ ΕΝΝΟΥΜΕΝΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟ , ΤΟΝ "ΕΚΒΙΑΣΑΤΕ" ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ. ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΝ?
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ , ΝΑ ΕΠΑΝΕΡΘΕΙ ΨΗΛΑ, ΟΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΘΗΚΟΝ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ- ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΙΓΟ ΠΗΡΑΤΕ ΠΟΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ- ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΝ ΤΡΙΔΗΜΑ , ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ , ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΣΩΘΗΚΕ Η ΟΜΑΔΑ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ , ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ. ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ, ΦΤΑΙΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ , ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ , Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ , ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑΜΙΣΗ ΠΟΔΙ ΣΤΗΝ Α΄ΑΘΗΝΩΝ( Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ) ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΙΟΣΑΣΤΕ ΜΟΝΟ , ΑΝ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΓΝΩΣΤΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΔΟΥΚΑ , ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΣΤΡΑΤΩΝΙ.
    ΑΚΟΜΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ, ΟΤΑΝ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΙΣ 19 ΜΑΡΤΗ ΤΟΥ 2009 ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΣ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΩ ,ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΩΝ 10 ΕΥΡΩ , ΩΣ ΠΟΣΟ ΕΓΓΡΑΦΗΣ?
    Ο ΣΤΟΧΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ , ΤΗ ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ , ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ , ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΓΩ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ.
    ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΟΥΛΑ. ΑΝ ΤΟ ΑΓΑΠΑΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ , ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΚΕΙΤΕ , ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΜΕΛΗΜΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ .
    ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ , ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΓΩ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ ΤΩΡΑ???ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΡΙΔΗΜΑ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ Ο ΕΡΑΣΗΤΕΧΝΗΣ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ.ΤΕΛΙΚΑ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ!!!!!!ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΠΙΚΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΡΙΔΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ.ΑΥΤΟΣ ΕΛΕΓΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ,ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΟΛΙΣΤΕΣ ΤΙ ΕΛΕΓΕ?Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΤΣΑΚΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΑΜΑ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΣΜΑΡΤ.ΜΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?Ο ΤΣΟΚΑΝΗΣ,Ο ΜΑΛΕΛΗΣ,Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ?ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣΠΟΣΑ ΜΑΖΕΨΕ?ΧΡΗΣΤΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΕΚΤΕΙΘΕΣΕ.ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΕΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΝΑΣΟΥ ΠΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από Xristos:

    ΦΙΛΕ ΤΑΣΟ.
    ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ , Ο ΤΡΙΔΗΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΟΥ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ , ΟΜΩΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ, ΕΙΧΑΤΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ Η ΕΠΟ ΚΡΑΤΗΣΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ , ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ , ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ , ΓΙΑΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΓΕΝΑΡΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΑ ΤΣΟΥΧΤΕΡΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ.
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ --ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΤΑΝ ΣΩΘΗΚΕ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ - ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΕΩΡΩ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΠΟΛΥ.
    ΚΟΙΤΑ ΤΩΡΑ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΚΤΕΙΘΟΜΑΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΤΙΜΙΟΣ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ 10 ΠΙΟ ΚΑΛΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΗ . ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΑΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
    ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙΞΕΙ , ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΡΙΔΗΜΑ ΑΝ ΘΕΣ , ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΙΑ , ΟΤΑΝ ΠΗΡΕΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΜΕ ΕΓΓΡΑΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ. ΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΙΑ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΕΚΤΕΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ. ΤΟ ΜΗ ΜΙΛΑΣ , ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΟΥΓΚΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ.
    ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΛΟΙΠΟΝ , ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΕ 2-3 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΛΕΣ , ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ , ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΜΙΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΔΗΜΑ , ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΣΑΣ, ΑΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...